Ismeri valaki a nyelvtudást nem igénylő külföldi munkát közvetítő debreceni céget!?
Sziasztok! Tud valaki valamit arról a cégről
amely nyelvtudást nem igénylő külföldi munkát
közvetít!? Debrecenben a Simonffy utca 4 szám alatt
a Halköz üzletházban van irodájuk. Német, Holland, Angol lehetőség és raktáros, takarító, szakács, konyhai kisegítő munkakör. Valaki dolgozott már általuk!? Előre is köszi!
#8 vagyok
Logikus kindulópont:
Angoltanfolyam, vagy magánszorgalomból való angoltanulás ... Aki ebben a generációban azt hiszi, hogy nyelv (angol)tudás, és szakma nélkül 'normális' élete lehet, sztem... téved - mint a kérdésed is mutatja.
Szerencséje persze mindenkinek lehet - ideig-óráig - de minimális képzettség nélkül sok másfajta tehetség ill. szerencse kell.
Ha van némi megtakarítás, ahogy egy barátom 2004ben tette, csekély angoltudással is ki lehet menni egy Brit nagyvárosba (London, de az drága, vagy Manchester, Birmingham, Leeds-Bradford area) és addig keresni személyesen amíg pl. egy takarítómelót kap az ember (Ilyen munkákat sztem nemigen hirdetik meg interneten, cégekkel nagy tamtammal, hiszen elég ember van az utcasarkon aki elvégzi. Persze lehetnek 'munkaközvetítö cégek' akik próbálnak még olcsóbban pl. keleteurópából embereket fogni...)
Pár hónap után némi akarattal lesz már annyi angoltudás, hogy egy kicsit jobb pl. fölszolgálói munkakörbe bepróbálkozzom.
DE miután nem tudom, sok mindentöl függ, hogy meddig tart amíg talál az ember valamit, kell azért jó pár hétre való pénz. Persze már ott élö ismerösök segítsege sokat számíthat.(Azt sztem kevesen tudják bevállalni, hogy hetekig ott lakjon valaki, vagyishogy én ezt nem tenném)
Ha nem tetted, keress rá 'angliai munka' meg ilyesmi címszavakra a gyk-n, rengeteg ott élö kommentálta öket.
(Nekem ilyet sosem kellet csinálnom, de ismerösöktöl és a gyk-n hallottam 1-2 sztorit)
Köszi a kommentálást. Természetesen nyelvtanulás párti az öcsi is. Tisztában van vele ,hogy nagyon is szükséges.
De azért elég szomorú , hogy vele egyetemben sok fiatal
és sok más korosztály sem találja a megélhetését a saját országában.
De ebbe a témába kár is bele menni, mert órákat
lehetne róla beszélni...
Mi a párommal már sajnos kivételnek számítunk
,mert jól boldogulunk itthon is.
Kár ,hogy nem ebből az esetből van több...
Mindenkinek köszönöm a válaszokat még egyszer.
Sziasztok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!