Hogyan találhatnék magamnak állást ha csak 8 általánossal rendelkezem?
Gyárakban érdeklődj. Ott leginkább betanítottként dolgoznak az emberek, végzettséget nem igénylő munkát csinálnak. Szolnokon is van néhány ahol érdeklődhetsz, vagy Tószegen, ahol a bicikliket szerelik össze, Jászfényszarura, a Samsung gyárba is hordanak át dolgozókat busszal, most épp van is felvétel, ( tegnap épp nézegette a férjem a neten az álláshirdetéseket, ott látta ), Szolnokon van az OTTAVA, és még több lehetőség is, ahol talán van felvétel.
Keress rá a Szolnoki ilyesmi cégekre, gyárakra, és járd körbe őket, van-e felvétel.
Ja, és ha ezek nem jönnek össze, akkor próbálj meg a munkaügyin keresztül valami képzést.
Ezen kívül vannak a multik, polcszervízesnek sem hiszem, hogy kérnének valami hatalmas végzettséget.
Ne haragudj hogy offolok, de mar a z a mod ahogy kiirtad a kerdest van olyan inteligens (durva hiba nelkul, lenyeges informaciokat megadva, nem sokan kepesek itt erre :)), hogy gondolkoj el, hogy tudnal valami szakmat szerezni. 8 altalanossal **#7 kemeny lesz am az eleted, pedig meg nagyon fiatal vagy, mi lenne kesobb?
Kavezokban, stb?
Szóval jól éreztem, hogy nem csak 8 ´altalános :-)
Az érettségi jó lenne! azzal ujabb lehetöségek nyilnak meg. Szerintem próbáld meg, ha tudod, megéri!
Az OKJ képzésekröl annyit tudok, ha rákeresel csomo tanfolyamot és iskolát találsz néhány tanfolyam ingyenes, de nem tudom mitöl függ. A következö vagy más alkalomra/kurzusra bekerülhetsz.
A neten vannak infok (ha eddig nem googliztal volna eleget), pl. ilyenek, hogy milyen könnyü bekerülni egy adott kurzusra, mi kell hozzá.
Arra is energiát kell fordítanod, hogy kitaláld mi is érdekelhet! Pl. ha rájössz, hogy informatika érdekel, azzal elégjól lehet keresni!
Mindenesetre ne add föl!
Ja, hogy az eredeti kérdés tök más volt...
egyik barátom néha keres sofört kisbuszba, de pesten van és nagyon esetleges:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!