Kóstoltatás diákmunka milyen?
Te hallod, szerintem pár óra után ott fogod hagyni ezt a helyet, ez egy nagyon idegölő munkakör. A főnökökkel szerintem nem lesz gond, mert ahogy észrevettem ők is azt mondják hogy dobd ki a cuccokat és figyelj rá hogy ne szemeteljenek össze mindent, ha kérdeznek válaszolj és ennyi.
Egyik ismerősöm csinált ilyet 1 napot bírt utána ment leszámolni.
Vannak normális vásárlók főleg ha ingyen van akkor nem mindig kö9tekednek, de vannak olyanok akik az egészet elvinnék, nem biztos hogy túl sokat szabad elvinniük, plusz ez általában álló munka aztán nem is biztos hogy akkor mehetsz ki budira, vagy szünetre amikor akarsz.
Ehhez tényleg egy idegrendszer kell sajnos, vannak olyan emberek akik kötekedhetnek minden miatt, velük nem kell foglalkozni, csak vigyázz ne hogy beszólj nekik mert akkor te járod meg. Tehát ilyen munkakörbe nagyon vissza kell fognod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!