Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kóstoltatás diákmunka milyen?

Kokakólalájt kérdése:

Kóstoltatás diákmunka milyen?

Figyelt kérdés
Péntek, szombat délután kóstoltatni fogok egy áruházban. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Az embereket le kell szólítani, vagy maguktól jönnek? Készüljek fel bunkó vásárlókra?

2013. aug. 14. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak külsősként látom őket az áruházakban, de max. akkor szólítanak le ha közvetlenül előttük mész el. Ha olyan munkát végzel ahol sok emberrel találkozol, ott a nagy számok törvénye alapján mindig van egy-egy "érdekes".
2013. aug. 14. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Te hallod, szerintem pár óra után ott fogod hagyni ezt a helyet, ez egy nagyon idegölő munkakör. A főnökökkel szerintem nem lesz gond, mert ahogy észrevettem ők is azt mondják hogy dobd ki a cuccokat és figyelj rá hogy ne szemeteljenek össze mindent, ha kérdeznek válaszolj és ennyi.

Egyik ismerősöm csinált ilyet 1 napot bírt utána ment leszámolni.

Vannak normális vásárlók főleg ha ingyen van akkor nem mindig kö9tekednek, de vannak olyanok akik az egészet elvinnék, nem biztos hogy túl sokat szabad elvinniük, plusz ez általában álló munka aztán nem is biztos hogy akkor mehetsz ki budira, vagy szünetre amikor akarsz.

Ehhez tényleg egy idegrendszer kell sajnos, vannak olyan emberek akik kötekedhetnek minden miatt, velük nem kell foglalkozni, csak vigyázz ne hogy beszólj nekik mert akkor te járod meg. Tehát ilyen munkakörbe nagyon vissza kell fognod magad.

2013. aug. 14. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyire azért nem rossz, mint ahogy a 2-es leírja. Persze, lesz 1-2 ember, akik kicsit agyasak lesznek, de amúgy nem lesz gáz. Ha mennek előtted kérdezdd meg, hogy megkóstolják-e az xy a xy termékét? Aztán mondasz róla pár szót, és ennyi. Állni kell eleget, az tény, de annyira nem gáz, tényleg :)
2013. aug. 14. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ehhez hasonlót és soha többet, semmi pénzért. Azt a fél évet is csak azért csináltam végig, mert a nagymamám rábeszélt, de ahogy lehetőségem volt és találtam mást, otthagytam a fenébe az egészet és ugráltam örömömben, amikor hívott a közvetítő, hogy hát "sajnos" holnap nem kell mennem.:D Nagyon sok türelem kell az emberekhez, ráadásul egy csomóan csak kötekedni mennek oda. Ha valamiben korlátot szabsz nekik, pl nem vihetik el az összes sütit, akkor harapnak. Bár vannak, akik szeretik ezt csinálni. Szerintem a második nap után már el fogod tudni dönteni, hogy tetszik-e, vagy sem. Én az első napot érdekesnek találtam, mert előtte még soha nem csináltam ilyet, második nap viszont már ott szenvedtem. Nagyon lassan ment az idő, vánszorogtak a percek...arról nem is beszélve, hogy teljesen ki voltak a lábaim.
2013. aug. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!