Tesco diákmunkára jelentkezés hogy megy?
Melyik diákszövetkezethez érdemes regisztrálni?
én a Melódiáknál vagyok
Milyen papírok kellenek?
személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya, érvényes diákigazolvány és bankszámlaszám (legalábbis a melódiáknál,de gondolom,hogy máshol is ezeket kérik zömében)
Van olyan, hogy kiválasztom, melyik áruházba mennék? Pl. én 8. kerületi vagyok, így az Aréna Tesco van a legközelebb, mondhatom, hogy oda szeretnék menni?
persze
Kell pl. egészségügyi kiskönyv vagy ilyesmi?
igen,kell
Lassan 3 éve csinálom már, igaz vidéken. Menj be oda ahova menni szeretnél és a vevőszolgálatnál kérdezd meg, hogy melyik szövetkezettel dolgoznak együtt. Mert 1 Tesco általában 1 szövetkezettel van szerződésben. Szóval egyszerűbb az adott áruházat megkérdezni mint körbetelefonálni 5 szövetkezetet, hogy te az XY Tescoban akarsz dolgozni. Ha nem tudják, mert előfordul, hogy csak a vezetés tudja, mert ők foglalkoznak vele, akkor kérd el valamelyik diákjuk elérhetőségét, vagy kérdezd meg van-e az áruházban most diák ő tuti tudni fogja.
Lesz egy szerződésed ami évente újul a diákszövetkezettel, meg egy az áruházzal, félévente/évente kell jogviyzonyigazolás, kiskönyv(tüdőszűrő eredmény+alkalmassági) kb ennyi többit elmondják úgyis.
A Rébusz, Multi Job és PannonWork is foglalkozik tescos melókkal. Van amelyik áruház több diákszövetkezettel is kapcsolatban áll (pl. Pesti, Váci útiak). Rébusznál nem tudom, hogy működik, de a Multinál ill. Pannonnál mindig meghirdetik az aktuális melót facebookon, arra emailben/telefonon lehet jelentkezni. Sajnos az árufeltöltői melók ennél a két diákszövnél mostanság elég ritkák, de persze próbálkozni lehet. Amúgy én mindkét diákszövvel meg vagyok elégedve. A fizut összegre pontosan kaptam meg mindig, igaz volt, hogy pár nap csúszással.
A szükséges papírok: diák/személyi ig., lakcímkártya, számlaszám (van ahol névre szólót kérnek!), TAJ kártya, adóigazolvány, iskolalátogatási és egészségügyi kiskönyv. Az eü. kiskönyvhöz kell a tüdőszűrő papír vagy mellkas rtg. Ezt magadnak kell megcsináltatnod, viszont a diákszövetkezet általában rendelkezik üzemorvossal, akihez beutalnak és az megcsinálja az alkalmasságit meg a papírokat, persze nem ingyen.
És még ezen felüli plusz kiadás: 1000 ft beiratkozásnál, amit az első fizetésedből levonnak és kilépéskor visszautalják. Tescos póló, kitűző: ~1500,- (PW-nél nincs kitűző, legalábbis nekem sosem mondták, hogy lenne/kellene :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!