Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt kirúghatnak?

Emiatt kirúghatnak?

Figyelt kérdés

17 vagyok, diákmelózok egy autószerelő műhelyben. A főnökömmel viszonylag jó viszonyban vagyok, tegezem, ha bent van beszélgetünk, szóval rendes én is az vagyok vele. Tegnap bejött egy fiatal srác, beállt a kocsival, odadobta nekem a kulcsot, mintha valami csicska lennék aztán mielőtt elment odasúgta nekem, hogy a többiek ne hallják a következőt (próbálom szó szerint): "figyelj cicám, ha végeztek a srácok elvinnélek egy körre. kicsit furulyázol meg hasonlók aztán majd megbeszéljük a többit". Ezen (gondolom érthető is) kicsit kiakadtam és lekevertem neki egy pofont. Talán még ez is elmenne de ő visszaütött én meg folytattam és kicsit összeverekedtünk. Lány vagyok, nem nagyon tudok verekedni ezért én többet kaptam. Közben a két bent lévő srác leszedte rólam és elzavarták. Tegnap nem volt bent a főnök én meg most félek, hogy emiatt kirúg. Nem tudom, szabad-e így verekedni munkahelyen..:S

Mielőtt a feljelentéssel jönnétek, nem akarok pert, mert már nem egyben bent voltam (családi ügyek miatt) és még akkor is rosszul vagyok ha a bíróság előtt megyek el, nem hiányzik, meg ez a verekedős szitu sem az első, csak nem munkahelyen.

Mi lesz ebből?

2013. aug. 14. 10:25
1 2
 11/17 anonim válasza:
76%
Szia, én máshogy kezeltem volna a szituációt, valószínűleg szólok a fiúknak, hogy mi történt aztán udvariasan megkértem volna a parasztot h húzzon a búsba, mert ha nem akkor majd segítenek neki a többiek. Ha jó fej a főnököd, nem rúg ki, de ezeket kerüld el, sok a paraszt, lesz még jó párral dolgod, de nem szabad vevőnek neki menni. Viszont ha meg visszaütött, akkor eléggé egy alja ember... sok sikert!
2013. aug. 14. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Majd ird le h mi volt
2013. aug. 14. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt? Megmaradt a munkahelyed? Nagyon kíváncsi vagyok!
2013. aug. 27. 12:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok, elnézést kérek a fogalmazásbeli hibáért, az érdekelne konkrétan, hogy megmaradt-e a munkaviszonyod ezen a munkahelyen?

Főnököd mit szólt a történtekhez?

2013. aug. 27. 12:37
 15/17 A kérdező kommentje:

Na hát lányegében annyi volt, hogy bementem ugye, megkérdezte, hogy pontosan mi is történt, elmeséltem neki ő pedig mondta, hogy azt a fickót legközelebb nem engedi a műhely közelébe. Végül is mellettem állt. Mondtam neki, hogy több ilyen nem lesz, mondta hogy oké csak legközelebb ha ilyen van szóljak mindjárt neki ha bent van, ha meg nincs akkor a fiúknak.

Szóval nem lett gond, nem rúgott ki hálistennek.

2013. aug. 27. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez jó hír, örülök, hogy nem lett nagyobb gond! :)
2013. aug. 29. 12:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Én is, mert nagyon szeretek ott dolgozni:) Elég rossz lett volna, ha emiatt repülök..
2013. aug. 29. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!