Emiatt kirúghatnak?
17 vagyok, diákmelózok egy autószerelő műhelyben. A főnökömmel viszonylag jó viszonyban vagyok, tegezem, ha bent van beszélgetünk, szóval rendes én is az vagyok vele. Tegnap bejött egy fiatal srác, beállt a kocsival, odadobta nekem a kulcsot, mintha valami csicska lennék aztán mielőtt elment odasúgta nekem, hogy a többiek ne hallják a következőt (próbálom szó szerint): "figyelj cicám, ha végeztek a srácok elvinnélek egy körre. kicsit furulyázol meg hasonlók aztán majd megbeszéljük a többit". Ezen (gondolom érthető is) kicsit kiakadtam és lekevertem neki egy pofont. Talán még ez is elmenne de ő visszaütött én meg folytattam és kicsit összeverekedtünk. Lány vagyok, nem nagyon tudok verekedni ezért én többet kaptam. Közben a két bent lévő srác leszedte rólam és elzavarták. Tegnap nem volt bent a főnök én meg most félek, hogy emiatt kirúg. Nem tudom, szabad-e így verekedni munkahelyen..:S
Mielőtt a feljelentéssel jönnétek, nem akarok pert, mert már nem egyben bent voltam (családi ügyek miatt) és még akkor is rosszul vagyok ha a bíróság előtt megyek el, nem hiányzik, meg ez a verekedős szitu sem az első, csak nem munkahelyen.
Mi lesz ebből?
Normális, legalábbis eddig ahogy ismerem. Elmondom neki, aztán remélem megérti. Csak tényleg nem tudtam tűrni, hogy egy tapló így beszéljen velem.
Köszönöm a nyugtatgatást!:)
Visszaütött?! Segg fej! Az ilyeneknek rács mögött a helyük, ezek fogják később verni a feleségüket is!
Másrészről akármilyen bunkó paraszt egy vevő, akkor is vevő, szóval tényleg szóban kell porig alázni, nem tettel. Ha ez volt az első (és remélhetően utolsó), akkor szerintem nem lesz belőle nagy bajod. Főleg, ha olyan jóban vagy a főnökkel.
Ez volt az első, remélem utolsó.
A főnökkel olyan a viszonyom, hogy mikor odakerültem ő még sokat bent dolgozott és rajtam kívül csak egy segítője volt, így sokat voltunk bent csak ketten és akkor sokat beszélgettünk. Kb mindent tud az életemről, apámat is jól ismeri csak aztán született még egy gyereke így felvett egy újabb munkást és ő keveset van bent szóval mostanában csak az a "miújság?" van meg. Szóval bízom benne, hogy a régi hosszasabb beszélgetések elég jó viszonyra utalnak ahhoz, hogy elnézze ezt nekem. 2re kell bemennem, aztán akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!