Nem vagyunk egyenrangúak, miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
fél éve dolgozom itt, én vagyok az "új" akit be kellett tanítani, aki hibázgat, akinek segíteni kell. És ez a szerep rám is ragadt. Főleg mert míg én 21 a többi kolléganőm 30 körül van néhányan 50 körül. Nem szeretem ezt a szerepet, mert lekezelőnek érzem, h én vagyok a kicsi. Szerintem nem dolgozom rosszul, de valahogy nem kapok elég tiszteletet. Az egyik kolléganőm pl folyton engem ugrat de már nem túl vicces, kritizál stb. Ha olyanja van meg-meg csikiz de én nem akarom h hozzám érjen. A többiek is úgy beszélnek velem mint vmi hülye gyerekkel "kisasszony, azt nem úgy kéne" nem kezelnek egyenrangúként. H lehet ebből kitörni?2013. júl. 26. 20:49
12/16 anonim válasza:
Láttam már hasonló helyzetet és csak egyféleképpen tudsz kijönni belőle: ha munkahelyet váltasz és az új helyen nem hagyod magad.
Ahogy olvastam, Te már nagyon benne vagy a "legfiatalabb, aki hibázhat és akibe mindig bele lehet kötni" szerepbe. Tapasztalat, hogy ebből csak úgy tudsz kijönni, ha új munkahelyet keresel új kollégákkal....
13/16 anonim válasza:
Ne lépj ki a munkahelyedről, csak ha végképp nem bírod! Egy nagy lehetőséget hagynál ki a fejlődésre. Fogd fel egy "tanfolyamnak", ami elvezet majd egyszer oda, hogy kezelni tudod az ilyen helyzeteket. Ne várj el sokat magadtól, apró győztes csaták után tudod megnyerni a háborút.Ha úgy érzed aznap nem sikerült, sebaj, holnap jobban megy majd. Tanulmányozd, mi az "asszertivitás", ha van lehetőséged vegyél részt ilyen tanfolyamon. A fenékcsipkedés egyértelműen szexuális üzenet, függetlenül attól, hogy nőtől vagy férfitől származik. Ez viszont ne engedd!!
14/16 A kérdező kommentje:
nem fogom otthagyni a munkahelyem és megfutamodni.
A fenékcsipkedősre rászóltam határozottan, eleinte nem is értette h mi bajom van, mert ő csak kedvességből csinálja, de megmondtam h a fenekem közelébe se menjen, és úgy tűnik felfogta :)
2013. júl. 31. 00:28
16/16 anonim válasza:
Miért pontoztatok? Tényleg érdekel, hogy mit csinál. Elismerem, ironikusra sikerült a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!