Nem vagyunk egyenrangúak, miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
fél éve dolgozom itt, én vagyok az "új" akit be kellett tanítani, aki hibázgat, akinek segíteni kell. És ez a szerep rám is ragadt. Főleg mert míg én 21 a többi kolléganőm 30 körül van néhányan 50 körül. Nem szeretem ezt a szerepet, mert lekezelőnek érzem, h én vagyok a kicsi. Szerintem nem dolgozom rosszul, de valahogy nem kapok elég tiszteletet. Az egyik kolléganőm pl folyton engem ugrat de már nem túl vicces, kritizál stb. Ha olyanja van meg-meg csikiz de én nem akarom h hozzám érjen. A többiek is úgy beszélnek velem mint vmi hülye gyerekkel "kisasszony, azt nem úgy kéne" nem kezelnek egyenrangúként. H lehet ebből kitörni?2013. júl. 26. 20:49
1/16 anonim válasza:
onnantól h csikiz ez sexuális zaklatás, tudasd vele és egyből békén hagy. Amúgy azért viselkednek veled így a kollégáid mert hagyod magad. Szólj vissza nekik kicsit erényesebben és mutasd meg h nem apuci pici lánya vagy.
2/16 A kérdező kommentje:
minden kollégám nő. nem akartam senkivel összeveszni be akartam illeszkedni. Volt h belecsípett a fenekembe...
2013. júl. 26. 20:55
3/16 anonim válasza:
Csak nem leszbik? Azért a fenékcsipkedést kérd ki magadnak. Vagy csipkedd te is az övékét.
4/16 anonim válasza:
A beilleszkedés nam azt jelenti, hogy a többiek kötözködnek, te meg türöd.
Ha meg a másik csikiz vagy föként csipkedi a fenekedet, akkor te is csináld vele ugyanazt, vagy csapj a kezére.
5/16 anonim válasza:
Annyi tiszteletet adjál a kedves kolléganőknek, amennyit tőlük kapsz.
Ha ők pl. bizalmaskodva a magánéletedet fürkészve ugratnak, tedd ezt velük te is. Hamar ki fogják kérni maguknak hogy mit bizalmaskodsz velük, de akkor meg kedvesen emlékeztesd őket, hogy ők egészen mostanáig ezt tettét veled, eddig türelmes voltál velük, de most már úgy gondoltad hogy ideje észhez térítened őket.
36F
6/16 A kérdező kommentje:
igazatok van ki kell állni magamért. Eddig azt hittem h ha igyekszem alkalmazkodni jobb lesz. De most már elegem van ebből h én vagyok a kis hülye. Megpróbálom összeszedni magam és kiállni magamért
2013. júl. 26. 21:13
7/16 anonim válasza:
Tök jó, hogy ezt itt most elhatároztad. Csak hétfőre nehogy újra visszamenjél nyusziba.
8/16 A kérdező kommentje:
hát kösz a biztatást :D ha van hasznos tipped annak örülök, de most ugyanazt csinálod mint a kollégáim, próbálod aláásni az önbizalmam, és ebből nem kérek
2013. júl. 26. 21:16
9/16 anonim válasza:
Direkt volt! Ez már haladás. :)
Szemtől-szembe is viselkedjél határozottan.
10/16 A kérdező kommentje:
jó volt :D már nagyon betelt a pohár szóval remélem sikerül, holnap is dolgozom, majd beszámolok. Van az első szint, amikor az ember tűr, a második amikor kiáll magáért de valahogy nem meggyőzően teszi(itt tartok, mert mindig mondtam h hagyjon de nem voltam elég határozott) Szóval ideje a harmadik szintre lépnem:))
2013. júl. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!