Mennyit dolgoztok naponta, hány órát? És hánytól hányig? Kíváncsi vagyok, hogy más is olyan brutális időbeosztásban dolgozik-e, mint én, vagy az átlagos a normál 8 órás munka.
3 éve dolgozom diákként suli mellett,
általában heti 3-5 napot dolgozok
a műszak 6-14 14-22 22-6 ig van.
általában délelőtt járok de változo, mindig 8óra:)
de a fizetés gyatra
Mivel külföldön élek, én napi 4 órát dolgozom. délután fél 1-től- fél 5-ig. 830 fontot kapok fizetést. Ha egyedül élnék akkor kevés lenne, mert épp hogy megélnék belőle. De a párommal élek kint és így bőven elég. Az én pénzem elmegy szinte azonnal a lakbérre, rezsire, netre, telefonszámlákra. A párom fizetéséből eszünk, és rakunk félre..
Mennék én 8 órába is, de nagy a munkanélküliség, és a nyelvtudásom sem olyan jó hogy utánam kapkodjanak.. Így maradok itt, legalább rendesen megfizetnek..
Feketén 5-18 óráig.
bejelentve máshol: 6-18 óráig
H: 8:30-20:30
K: 12:30-20:30
Sz: 8:30-20:30
Cs: 8:30-20-30
P:12:30-20:30
Ahol 8:30kor kezdek az annyit jelent hogy feketen 3,5 oraan godozok egy idos nénit aztan spuri a 8 orás 73670Ft-os melohelyemre.
Ez annyiban szokott változni hogy van,hogy egész héten (H-P)kell mennem mamikázni nem "csak" három napot
,ilyen volt pl.: az elmult 1 honap is. Ezen a héten.tertunk vissza a 3 napozáshoz. A ket munkaval keresek kb. 100 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!