Szerintetek egy targoncás tényleg 300. 000-ft ot keres? :D
Figyelt kérdés
van egy 25 éves barátom.aki nem dolgozik és a szülei ki fogják tenni az utcára,csak 8 általánosa van,és egy targonca bizonyítványa,most elméletileg,van van egy hely ahova felveszik de nem biztos és azt mondta hogy jaj de király élete lesz mert hogy 300.000 Ft-ot fog keresni:D#keresés #targongás
2013. jún. 28. 18:14
1/13 anonim válasza:
Külföldön kaphat annyit, de itthon 130-nál többre ne számítson, és még lehet sokat is mondtam egy tízessel.
21/F
2/13 anonim válasza:
Én 100-120-at keresek nettóban targoncásként,túlórától függően.A 300 ezer kamu.Csak külföldön esetleg.
3/13 anonim válasza:
Ja és már 22 éve ezt csinálom,kezdőként ennyit se fog kapni.
4/13 anonim válasza:
"Szerintetek egy targoncás tényleg 300. 000-ft ot keres?"
Igen, ha aranyrudakat pakol Fort Knoxban.
5/13 anonim válasza:
Ha heti 6napot,s min.12órát dolgozik,akkor igen!Egyébként sok volt munkatársam,aki targizott,megkapta a 160at is!Attól függ,hogy hány órát nyom le!
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de marhaságot beszélsz,persze ha napi 16 órát dolgozna egész héten akkor még többet kapna,de megnézném én azt az embert ,hogy meddig bírná.22 év óta hóban fagyban,kánikulában hóban esőben ezt csinálom,meg is látszik rajtam,minden csontom fáj már.Nem olyan könnyű ez.Napi 8 órából induljunk ki 5 napos munkahéttel számítva esetleg néhány túlórával,és persze attól is függ,hogy Budapesten vagy vidéken van a munkahely.
8/13 anonim válasza:
talán félreértette! és 300 ezer az az éves bér.
9/13 anonim válasza:
Tévedtek! Mert van M.o.-n egy olyan cég, ahol 300 ezret megkeresik a targoncások. De nyilván oda csak profik kellenek, nem kezdők. És nyilván nehéz bekerülni oda.
10/13 Robin Juhász válasza:
Én, a Cola gyárban dolgozom dolgozom, nettó 250 000 ft+ 12500 ft szépkártya, +minden ledolgozott nap után 1000 forint, +15000ft bónusz...9 nap túlórával kaptam ami csak a nettó fizetés a plusz nincs benne: 390 000ft-ot...szar helyen dolgoztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!