Milyen munka van annak, aki embereknek szeretne segíteni?
Üdv.
Rájöttem, hogy az tölt el engem a legnagyobb örömmel, ha segíthetek valakinek. Leírhatatlanul boldog voltam, amikor vettem egy tábla csokit egy hajléktalannak. Sose voltam még olyan jókedvű, mint akkor.
Az a kérdés, hogy ezzel milyen állást tudok betölteni. (Pl. Ha valaki nagyon szeret lovagolni, a lovakkal foglalkozni, annak a lovaglásoktatás az egyik legjobb munka.)
Ezen felül egy-két munkakereső tesztet is kitöltöttem és kijött, hogy nagyon jó ilyen-olyan vezető lenne belőlem. :) (Ami persze tetszene is.)
Kombináltam a kettőt és kijött a számomra tökéletes állás, csak azt elég nehéz megszerezni, szóval addig kellene valamilyen ehhez kapcsolódó munka, amíg dolgozok az ügyön.
A segélyszervezetek már eszembe jutottak, de ott is általában a pénzről van szó, ellentétesen azzal, amit mutatnak magukról. (Bár remélem tévedek.)
Papirok nagyon nincsenek, csak érettségi, de ha kell, megszerzek bármit.
Ha tudsz egy jó munkát számomra, vagy valamilyen segítséget, hogy közelebb kerüljek a megoldáshoz, írd le kérlek. Köszönöm.
Jelentkezz a mekibe, ott kapsz egy kis táblácskát is:
Réka
"Segíthetek?"
Érettségi bőven jó és gyorsan juthatsz fel a ranglétrán.
Bocsánatot kérek a segélyszervezetek miatt. Általánosítottam, amit nem szabad.
Az önkéntességet meg szívesen csinálnám, csak sajnos nem kapok érte semmit. Nem is igazán kérnék, csak még ételfüggő vagyok, amiért fizetni kell.
Az a baj, hogyha sokat segítek, akkor a végén nekem lesz szükségem segítségre, mert elfogy a pénzem.
Nincs ez rendben így...
Bár off, de ahogy látom már nem lesz több válasz, szóval belemehetünk.
Nem szorultam rá, hogy adakozzak.
Éppen teljesült egy kívánságom, valami amit már meg akartam tenni, szóval nagyon boldog voltam. A boldogságomat meg meg akartam osztani mással. Ismerem a szabályt, ne halat adj neki, hanem tanítsd meg horgászni, de talán ettől a csekélységtől is boldogabb lett egy picit.
Az önbecsülésem meg már akkor is az egekben volt, királynak éreztem magam, amikor ez történt.
Azóta meg még több lett, szerencsére tudom a módját, hogyan lehet magas önbecsülésre szert tenni, adakozás vagy bármi ilyesmi nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!