Miért nem kell a munka az embereknek?
Figyelt kérdés
Több ismerősünknek felajánlottunk külföldi munkát. Biztonságos, tisztes kereset, még se kell nekik. Miért? Mindenki sír hogy nincs pénze, de amikor meg volna lehetőség keresni, akkor senki nem akar dolgozni! Csak én nem értem ezt?2012. jún. 20. 13:19
1/5 anonim válasza:
Biztos nem akar megválni a családjától, otthonától. M
2/5 anonim válasza:
Mert nem minden a pénz, és ebben az országban az a feltűnő, ha valaki nem sír mindenért...
3/5 A kérdező kommentje:
De ebben az esetben egyedülálló emberekről van szó. Akik a családjuktól külön élnek. És épp ez az hogy folyton sírnak, de amikor meg lehetőség van nem élnek vele! Ezért nem értem én!
2012. jún. 20. 18:24
4/5 anonim válasza:
Akkor lusták lépni. Tenni az ügy érdekében.
5/5 anonim válasza:
Én személy szerint a világ összes pénzéért se hagynám el az országot. Lehet, hogy pici, és félig rohadt, de a mi almánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!