Orvosk h bírnak ki pl egy 22 órás műtétet?
Nem, az orvosok mind szuperhősök, akik étlen szomjan nyomják...
Amúgy egy műtét is több fázisból áll, nem egy ember csinálja végig, így tudnak váltani is közben.
Pl itt is, 40 fős csapat volt:
Nyilván váltanak közben:)
De azt például megoldják, hogy ne kelljen wc-re menniük. Ugyanis tényleg hosszú műtéteknél én úgy tudom, hogy az orvosok felnőtt pelenkában műtenek. Így csak elereszti, és nem kell otthagyni mondjuk nyitott hasfallal a beteget, amíg ő a dolgát intézi, plusz utána bemosakszik. 7-8 óránál többet meg nem hiszem, hogy kibírna akármelyik orvos is egyhuzamban koncentrálva, annyi idő alatt éhezni nem fog. Inni meg ihat, nővérke adja a szájába a szívószálat és kész.
gondolhattam volna h az oldal varázsa, a 'rögtön ugorjunk neki a másik nyakának' nem maradhat el:)
nagyon sajálom, és szomorú h ilyenek történnek de azzal h irok egy fél oldal jaj miért kellett h ez legyen szöveget, nem támasztom fel:) sajnálom, kész.
és az oldal arról szól h kérdéseket tesznek fel az emberek és kérdeztem. mert kíváncsi vagyok, sőt mondok jobbat, szükségem van az információra h valakiből hány évesen lesz orvos, amikor már nem rezidens.
ha nem tetszik akkor van még itt rengeteg kérdés, nézelődj ott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!