Önkéntes munka külföldön. Hol találok ilyet?
Elmennék pár hónapra, vagy egy évre önkéntesnek, de nem találok lehetőségeket. Németül középszinten beszélek, és most tanulok angolul.
Ha valaki tud információt megírná nekem.
Vagy tapasztalatokat.
Milyen terület érdekel? (Karitatív tevékenység, építés, emberekkel foglalkozás, kórház, szegények, árvák...)
Fiú vagy vagy lány? Vallásos vagy? Hány éves vagy?
Utazást, ott tartózkodást magad finanszíroznád, vagy legyen zsebpénz, ellátás, szállás?
Mi motivál?
Ezek az alapvető kérdések a témában.
23 éves lány
és igazából ami szóba jöhet, segítenék, mondjuk építkezésen nem tudnék mit kezdeni.
esetleg nem tudsz olyan szervezetet akiknél tudnék érdeklődni a lehetőségekről?
Akkor a legkézenfekvőbb Böjte Csaba valamelyik háza Erdélyben, ott nem drága az élet, az utazás sem.
De megkereshetsz szerzetesrendeket Ausztriában, Angliában, hogy fogadnak-e önkénteseket. A szalézi nővérek Angliában útiköltséget, zsebpénzt is adnak (legalábbis jó 10 éve így volt.) (Salesian Sisters) Ők is gyerekekkel foglalkoznak.
A jezsuitáknál van jól kiépített önkéntes rendszer, de ott neked van nagy költséged.
Szívesen :)
Majd írd meg, mit intéztél!
Én is ilyen idős koromban mentem világgá önkéntesként, életre szóló élmény volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!