Hogyan kezdjek neki?
Szeretnék állást találni.21 éves vagyok.
Oka:nem akarok fősulira menni és el akarok költözni.
Annak,hogy nem akarok fősulira menni,annak az az oka,hogy nem vettek fel sehova 3x és meguntam.(Fizetősre nincs lehetőségem.)Nem tudok bele fektetni több energiát.
Elvégeztem 2 OKJ-t,de ha nem találok munkát akkor muszáj leszek egy olyanra menni megint,ami nem érdekel.
Munka:Olyan munkát szeretnék találni ami állandó,megfelelő fizetéssel.Pestnél messzebb nem.
Képesítéseim:gazdasági és szakstatisztikai ügyintéző,pénzügyi szakügyintéző./Egyikkel sem szeretnék foglalkozni.)Középiskolai végzettség.
Azt viszont nem tudom,hogy mit szeretnék dolgozni,mert különösképpen nem értek semmihez,meg hát fősulis végzettség hiányában nem tudom mire kellenék.
Nézegettem hirdetéseket,de manapság mindenhez elvárnak valamilyen szakmai tapasztalatot.:(
Mihez tudnék kezdeni ebben a helyzetben?
Sürgős segítség kellene.
Egy elkeseredett lány
Köszönöm a választ.
1,Milyen szakmában lehet elhelyezkedni ezekkel?(A másodikról a bizonyítványt még nem adták ki.)
2,Hogy kezdjek el állást keresni?
3,Milyen dolgok kellenek hozzá?(papírok)
4,Van olyan álláskereső oldal ahova regisztrálok és engem kiválasztanak munkára?(Lehet,hogy buta kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!