Mi a véleményetek a lenti cégről, oldalról? Van esetleg valami tapasztalatotok velük kapcsolatban?
Sziasztok!
Most találtam ezt az oldalt, mi a véleményetek, szerintetek érdemes jelentkezni hozzájuk? Sok rosszat hallottam általánosságban a közvetítőkről, honnan lehet tudni, hogy nem átverés?
Ez messziről bűzlik.
Se egy cégnév, se egy telefonszám.
Kicsit fura cég, de szerintem nem kamu.
Olyan lazák vagyunk kint dolgoztunk, most majd mi közvetítünk cég. Szerintem tényleges a munka, csak elég minösíthetetlenül állnak az egész elé, hogy nem írnak telefonszámot stb... Azért vannak mint közvetítük, hogy a telefonhívásokra is válaszoljanak.
Ami viszont nekem rengeteg pénz az az 1000$ közvetítö pénz. Szerintem ez rengeteg, habár nem ismerem az usa közvetítö cégeket, de tuti illegális ez a pénz kérése.
Európában ez tuti nem így megy, itt a legális közvetítök nem kérnek a munkavállalótól pénzt közvetlen.
Itt ha valaki kiküldetésbe küldenek (pl hegesztünek, fényezönek stb...) akkor a magyar cég megegyezésben van a külföldi céggel mennyit kap óránként a munkáért, pl 25 €-t és 10€-t fizet a munkavállalónak.
Vagy pl mint a férjem mindig egy informatikai cégnek dolgozik, ahol mindig keresnek munkavállalókat, és ö a cégétöl kap a beszervezésért legálisan pénzt.
Na igen, az 1000 dollár is nevetséges.
Én tutibiztos nem kezdenék velük, hiszen rejtegetnivalójuk van. Alapvető dolog, hogy foglalkozzon egy cég akármivel is, nem titkolja a cégnevét, hiszen komoly, tapasztalt ügyfél részéről az az első, hogy leinformálja őket a cégbíróságon. Ha ilyen haditikokként kezelik a cégnevüket, ott valami sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!