1/2 Mandy1408 válasza:
Az én macskám sajnos allergiás elég sok mindenre, így állatpatikában kifigyeltünk egy nyulas Trovet tápot, és miután az állatorvos jóváhagyta, megvettem.
Én úgy tapasztaltam, hogy nem nagyon eszi.... Bár az én macskám eléggé válogatós. Mással összekeverve megette, de láttam, hogy azért nem szívesen. :(
2/2 anonim válasza:
Általában az olcsóbb minőségű tápokat telenyomják rengeteg ízfokozóval, azért szokták azokat annyira habzsolni. Nem ritka kutyák esetében hogy ez olyan jól sikerül hogy utána a saját fekáliájukat is elfogyasztják, ezt pedig a gazdák nem értik meg miért csinálják. A drágább tápokban nincs ilyen, ezért az állatok nem is eszik annyira szívesen mint a mesterségesen felpumpált olcsóbbakat, de ha nincs más választásuk, akkor elfogják fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!