Van meg valakinek folyton okoskodo, mindenkin uralkodni akaro kollegaja?
Szornyu egy kollegam van, egy nyamvadt kereskedelmi igazgato( jol hangzik a megnevezes,egyebkent kereskedelmi ugynoki posztot tolt be,azt is elbenazza,mert uj klienset nem hoz a cegnek).
Viszont amikor a fonokek nincsenek itt,folyton fonokoskodik folottem, holott semmi kozunk egymashoz(en elokonyvelo es HR-es vagyok),folyton szamonker mindent, mintha o adna a munkat es a fizetest.Pedig olyan tavol all tole...
Raadasul mindig olyan dolgokat mond,hogy "meg kell csinaljuk"(igy ,tobbes szamban, ami azt jelenti,hogy en majd csinaljam meg),amit en mar reg elvegeztem .tehat egy lepessel mindig elotte jarok.
Megserteni sem akarom,osszezorrenni sem vele,de hogyan lehet leszoktatni errol a hulye viselkedesrol?
vagy egyszerubb,ha elengedem a fulem mellett??
Kosiz szepen!!
bar nem szep,de titokban orommel olvasom,hogy mashol is van par ilyen ontelt alak,nemcsak en fogtam igy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!