Nagyon gáz, ha egy 19 éves lány nem dolgozik a nyáron?
12:37, miért kell sokkolni?
Azért állok így az élethez, mert előre gondolkodok, basszus. Mindig is csak saját magamra voltam utalva, hozzászoktam, hogy a dolgokat alaposan rágjam át, mielőtt belekezdek bármibe. 11 éves korom óta intézetben lakom, hidd el, nem egy leányálom... egész gyerekkoromban borzasztó szegények voltunk, éheztünk, iskolába jártunk. ÉN NEM AKAROM MAJD EZT A SAJÁT GYEREKEIMNEK. Csodálatos területnek tartom a gyógypedagógiát, már ki is kölcsönöztem pár könyvet, imádom a gyerekeket is, segíteni az embereken... de ez egy dolog. Attól még tudom, hogy ez nem egy kifizetődő szakma. Nem hinném, hogy anyagias lennék. Igaz, tudom mindennek az árát, de az értékét is!!!
A nyári melóval kapcsolatban... éppen most kezdtem el reménykedni, úgy volt, hogy kapok állást, 3 hetet elcsesztem vele, aztán azt mondta a főnök: szerinte nem akarom eléggé. És tudom jól, hogy ez az a magatartás, amit elvárhatok a későbbiekben is a főnökömtől. Hogy engem bármikor pótolhat, neki van pénze, neki nincs szüksége rám. És utálom a gondolatot, hogy ez lesz az életem hátralevő részében, ezért gondolkodom előre, ezért szeretnék minél hamarabb több lábon állni!!! Keresek tovább munkát, de lassan július van... nem tudom, mire számíthatok. Az idegenvezetéssel kapcsolatban meg az lesz, hogy csinálok angol felsőfokos, illetve spanyol középfokos feladatokat, és elkezdem ismételni a németet. Egyelőre többet nem tehetek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!