Mit tennél a helyemben?
Jelenlegi munkámat nem nagyon szeretem, havonta 200ezret keresek vele, hajnali fel3kor kell kelnem, de már 6kor végzek vele. Kemény fizikai munka, cserébe így nem találkozok emberekkel, mellette egyetemre járok, így időbeosztasugyileg jobb sokkal. Kaptam egy lehetőséget hogy Ausztriában dolgozzak egy pékségben májustól. A nyelv annyira nem megy, de az alapok igen, meg addig van 1 hónap megkaptam a kódokat, az áruk nevét így ezzel nem lenne probléma. Forgalmas helyen van, így sok emberrel találkoznék, valamint 40percnyire van, az utóbbi időben nem nagyon vezettem igy kicsit stresszelek emiatt, viszont legalább 3x annyit fizet mint a jelenlegi munkám akkoris, ha csak heti 4 napot dolgoznék.
Bevallom kicsit félek ettől az éles váltástól, de a jövőmet tekintve szerintem jobban járnék ha kilépnék ebből a menekulouzemmodbol és egyből mélyvízbe dobnam magam, de azért bizonytalan vagyok :/

Menj.
Többször dobtam magamat mély vizbe az életem során, és egyszer nem bántam meg. Ha féltem, akkor csináltam félve, amig idővel könnyebb nem lett. Csináld, fiatal vagy, mit veszitesz, a szomszéd országba mennél, nem a világ másik felére, ha nem megy, max. megkérsz valakit otthonról, hogy küldjön neked egy vonatjegynyi lovettát, és pár óra múlva átléped a magyar határt, még pár óra múlva hazaérsz.
A félelem ne tartson vissza, szerintem ügyes leszel, talán még barátokat is fogsz szerezni, és erősödik a némettudásod.
Évekkel ezelőtt dolgoztam hasonló helyen 12 órában, meg jelenlegi munkám is eléggé igénybe vesz fizikailag úgyhogy szerintem ez a része sima ügy. Inkább ami fárasztó lesz újra, az az emberek, benzinkúton dolgoztam anno amúgy
12-es válaszolónak is nagyon szépen köszönöm a biztatást :)
De plot twist: ma elvállaltam a munkát, nagyon kíváncsi leszek 😬😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!