Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olyan home office...

Létezik olyan home office munka, ahova fel is vesznek?

Figyelt kérdés

Olyan “varázslatosnak” tűnnek ezek a home office munkalehetőségek, mégis olyan lehetetlennek.

Amióta a gyerekem bölcsibe/oviba jár 8 munkahelyem volt, ahonnan természetesen mindig kirúgtak a betegségek miatt. Alig értem el néhol a 4 hónapos munkaidőt, mert szinte azonnal kirúgtak, ahogy jött egy takonykór vagy bármi. Ez nyilván lelkileg is megterhelő, nemhogy anyagilag. Muszáj dolgoznom, nincs aki eltartson (mert már ezt is kérdezték).

Itt vannak ezek a home office munkalehetőségek….persze az oviban minden második anya home office-ban dolgozik, nekem valahogy mégsem jön össze. Pedig látom a lelki szemeim előtt, hogy milyen jó nekem, hogy dolgozhatok ha folyik az orra. Tudnám csinálni, átlagban meg is van a tapasztalatom, ami a legtöbb hirdetésnél feltétel/elvárás. Mégsem sikerül.

Nem azért akarok otthonról dolgozni, mert lusta vagyok bejárni, hanem mert már tényleg lelkileg terhel meg, hogy mindenhonnan elküldenek.

Létezik valóban olyan home office, ahova fel is vesznek embereket?

ma 05:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig 3 cégnél dolgoztam első perctől home office-ban, annyi, hogy a betanítás alatt kb egész nap meetingben voltunk képernyőmegosztással valakivel.
ma 10:57
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
#21 Igen, ilyen is van.
ma 11:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Vannak full home office munkák, az SSC-k általában így (is) működnek. Ahol én voltam, csak a betanítás alatt kellett bentről nyomatni, utána aki akart, bejárhatott, aki meg nem, az csinálhatta hibridben vagy teljesen otthonról. Viszont nálunk éppen hogy a kisgyerekes anyuka számára nem engedélyezték egész hetes otthonról való munkát, mert láthatóan hatással volt a teljesítményére az, hogy egy légtérben volt a gyerekkel. Nyilván egy normális anya ösztönösen nem hagyja nyüglődni a gyerekét, ha valami baja van, és ezért nem is hibáztatható. Amikor viszont bejárt az irodába, akkor kizárásos alapon nem tudott másra koncentrálni, csak a melóra, így javult a teljesítménye.
ma 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!