Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 230 ezer forint reális netto...

230 ezer forint reális netto kereslet heti 40 órára Magyarországon?

Figyelt kérdés
febr. 18. 22:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%

Te a nettó garantált bérminimumot kapod kézhez.

Ez egy fokkal jobb, mint a sima minimálbér, ami nettó 193 ezer.

[link]

A te döntésed, hogy dolgozol-e ennyiért, vagy sem.

tegnapelőtt 05:04
 12/44 anonim ***** válasza:
80%

Ha azt vesszük soha semmi nem reális.

se a 250 se az 500 semmi...

Teljesen mindegy mi lenne a reális a mai országunkban.

Ha nem fizet annyit a munkaadó amennyit szeretnénk, akkor vagy keresünk másik állást vagy elfogadjuk.

tegnapelőtt 06:28
 13/44 anonim ***** válasza:
73%
Én debreceni vagyok, hidd el, itt ennyit keres a többség, aki nem multinál dolgozik.
tegnapelőtt 07:28
 14/44 A kérdező kommentje:

Ennyiért nem megyek.

Nettó hülyeség.

Netto kizsákmányolás.

Most aki ennyiért bevállal 40 órát, hogy tartja fenn magát? Hogy van autója, vagy bérlete, hogy fizeti a rezsit, esetleg lakbért ha albérletben van?

elképzelhetetlen ennyiből megélni. Ez az éhbérnek a fele.

tegnapelőtt 08:18
 15/44 A kérdező kommentje:

"Nem.

A duplája lenne a minimum amire már azt mondom, hogy nem gond belőle megélni."

Egyetértek. Lepontoztátok ezt a választ, pedig igaza van.

tegnapelőtt 08:20
 16/44 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem mész ennyiért, ne menj. Akkor nulla forint lesz a bevételed, és éhen halsz.

Egyébként, aki ennyir keres, az jellemzően otthon él a szüleivel vagy a jobban kereső párjaval, nem önállóan.

tegnapelőtt 08:20
 17/44 A kérdező kommentje:
így is éhen halnék. minek vesztegessem ennyiért az időmet?
tegnapelőtt 08:23
 18/44 anonim ***** válasza:
74%

"Most aki ennyiért bevállal 40 órát, hogy tartja fenn magát? Hogy van autója, vagy bérlete, hogy fizeti a rezsit, esetleg lakbért ha albérletben van?"

Kérdező, úgyis jársz boltokba. Kérdezz meg egy árufeltöltőt, mivel nekik ennyi a nettó fizetésük. Beszélgess el vele/velük.

tegnapelőtt 09:14
 19/44 anonim ***** válasza:
74%
Az én egyik barátnőm most kezd uj munkahelyen, örül, hogy gyerekek mellett talalt egyáltalán valamit, nettó 215 ezer lesz a bére. Ez Magyarország.
tegnapelőtt 09:22
 20/44 A kérdező kommentje:

Igazából azon vagyok kiakadva hogy a szakma ami elvileg piacképes, kitanultam, megdolgoztam érte ennyit ér.

A gyári munkás bére pedig szinte duplája. Ha ezek a lehetőségek, kénytelen vagyok gyárba menni dolgozni. Nem azt mondom hogy nehezemre esik, de szívesebben mentem volna a saját szakmámba. De felesleges volt tanulni.

tegnapelőtt 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!