Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan jelentkeztél a jelenleg...

Hogyan jelentkeztél a jelenlegi munkahelyedre? Milyen csatornán át?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Májusban jelentkeztem egy külföldi galériához háromhónapos szakmai gyakorlatra. Email-en írtam nekik, elmondtam, hogy ki vagyok, hol tanulok, mi az elképzelésem, majd csatoltam az önéletrajzomat. Megtörtént a háromhónapos szakmai gyakorlat, majd amikor februárban lediplomáztam, ismét írtam nekik, hogy tudnék-e náluk dolgozni akár teljes, akár részmunkaidős állásban márciustól vagy áprilistól. Mivel elégedettek voltak velem és volt egy hozzám illő pozíció, áprilistól vettek fel részmunkaidős állásra.

(Az ez előtti munkahelyemre - három évig voltam ott, diákmunka - úgy vettek fel, hogy korábban is gyakran jártam oda, mint vendég, ezért írtam annak a diákszövetkezetnek, akikről egy ismerősöm által megtudtam, hogy a felvételeket intézik. Írtam egy emailt, behívtak beszélgetni, lezajlott a próbaidő és igazából ennyi.)

24/N

tegnapelőtt 23:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Profession-ön rányomtam a jelentkezésre, kb 2 hét múlva hívtak, bementem, következő héten kezdtem. Sokan szidják amúgy azt a platformot, de én szinte minden munkahelyemet ott találtam eddig, 1-2 kivétellel.
tegnapelőtt 23:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem a főnököt. Tudta, hogy ott hagytam az előző munkahelyem és amikor üresedés volt nála, felhívott, hogy van-e már munkám.
tegnap 00:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem jelentkeztem.

Regisztráltam diákszövetkezetnél, sehová nem jelentkeztem, aztán random felhívtak, hogy ez van, érdekel-r, én meg rábólintottam.

tegnap 01:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szólt, hogy van nálunk üresedés én pozimban és nehezen találnak ember, nekem meg volt kedvem és megpályáztam.
tegnap 02:20
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Egy önkormányzati képviselő haveromnak szóltam, hogy kéne egy meló ő meg intézte.
tegnap 02:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert online senki sem válaszol, ha még személyesen megyek oda, akkor meg elhajtanak azzal hogy jelentkezzek emailben😊
tegnap 06:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon hirdettek egy szakmai csoportban, küldtem önéletrajzot, és másnap már hívtak, és még aznap mentem próbanapra.
tegnap 07:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Beküldtem emailben az önéletrajzomat egy multihoz, de ők akkor nem hirdettek. Kb. fél év múlva hívott a HR, hogy megüresedett egy állás, ha érdekel, akkor mehetek interjúra. Aztán felvettek.
tegnap 09:01
 20/21 anonim válasza:
Besétáltam az önéletrajzommal a kiszemelt állami egészségügyi intézménybe és jeleztem, hogy jönnék dolgozni ilyen és ilyen munkakörbe. Tárt karokkal fogadtak. Ennyi előnye van a végzettségemnek, eddig bárhova mentem, gyakorlatilag azonnal felvettek.
tegnap 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!