Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyivel rosszabb 12 órázni...

Mennyivel rosszabb 12 órázni mint 8 órázni?

Figyelt kérdés
Egy gyári munkáról lenne szó. Még sosem 12 óráztam, de most csak ez van. Mennyivel rosszabb, mint a 8?
tegnap 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Leterhelő, főleg hosszútávon. Dolgoztam szállodai recepción 12 órában, néha ráépülő túlórával, és sokat kivett belőlem.
tegnap 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz fizikai munkánál, vagy nehéz szellemi munkánál sok a 12 óra. Ha könnyű fizikai munkáról van szó, vagy laza adminisztratív munkáról, akkor is valamivel rosszabb, de elviselhető, ha cserébe jár a többlet szabadidő.
tegnap 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Annak jó a 12 órázás, akinek nem kell a házimunkával foglalkoznia. Dolgoztam több olyan helyen is, ahol 8 órás műszakrend után behozták a 12 órát, mindegyiknél általános volt, hogy a nők a 12 óra bevezetése után elkezdtek kihullani és maradtak azok a férfiak, akiknek nem kellett ilyesfajta földhözragadt dolgokkal tölteniük az idejüket. Annak, akinek magára kell főznie, mosnia, takarítania és egyéb dolgokat megoldania, nem fér bele az, hogy 13-15 óra távollét után (attól függ, milyen messze van a munkahely) hullaként essen haza és úgy kezdjen felkészülni a másnapra, hogy még aludnia is kellene. Viszont akiknek valaki megoldotta ezt a problémáját, azok imádták, mert ritkábban kellett jönni dolgozni, kevesebb idő és pénz ment el a bejárásra és a több egybefüggő szabadnapban volt idő maszekolni, építkezni, horgászni vagy bármi mást csinálni.
tegnap 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Sokkal. 12 az kegyetlen...
ma 00:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Föl is kötném magam. Amúgy +4 órával rosszabb.
ma 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal rosszabb. Akkor inkább 8 óra és heti 5 nap. 3 műszakban. Legalább is most így dolgozom. Ha 12 óra lenne már nem lennék ott ahol vagyok. Nagyon sok a 12 óra. Nincs időd semmire. Hiába lesz utána 2 vagy 3 nap pihenőd akkor is legalább az egyik nap csak alvással megy el. Ha nincs más vállald el de keresgélj inkább 8 órás heti 5 napos melót!
ma 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!