Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy nagyon-nagyon szép nő...

Van egy nagyon-nagyon szép nő a munkahelyemen. Tényleg kiemelkedően szép, ilyen Adriana Lima-típusú csaj, és mégis bunkó a főnök vele is, és más férfiak is néha. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Mármint az pozitívum, hogy nem különböztetik meg tőlünk, csak a férfiak általában kedvesek az ilyen nőkkel. Én is nő vagyok egyébként.

jan. 22. 21:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
#10: ezt mire alapozod?
jan. 22. 23:08
 12/27 A kérdező kommentje:

#11 Arra, hogy ezt szoktam tapasztalni magam körül. Meg olvastam már itt férfiaktól válaszokban, hogy igen, tényleg előzékenyebbek velük.

Meg most őszintén, nem tudom,hogy te férfi vagy nő vagy, de most tudjuk, hogy milyenek a férfiak, és ezt nem kell rossz néven venni senkinek.

jan. 22. 23:14
 13/27 anonim ***** válasza:
41%

#12: férfi vagyok, nagyon jól tudom a milyen vagyok, nem kell megmondanod, mert tudom, hogy nem így van.

Itt egy ellenpélda, és ahelyett, hogy módosítanál az álláspontodon, egyszerűen értetlenkedsz.

jan. 23. 06:25
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Satu hülye szegény és folyamatosan hibázik vagy marhaságokat csinál, nem tud önállóan dolgozni?

Valakinek valakije és csak odatették a nyakukra?

Olyan a nő stílusa, hogy bicskanyitogató?

Hímsoviniszták?

jan. 23. 07:52
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Meg akarták d*gni, de kosarat kaptak és most el akarják üldözni.
jan. 23. 07:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük a nőt, csak annyit tudunk róla, hogy nagyon szép, semmilyen más tulajdonságáról nem esett szó, ahogy a viselkedéséről sem. Simán lehet, hogy vagy elutasítást kaptak az érintett férfiak tőle, vagy történt valami, úgy viselkedett a nő, esetleg a munkájával volt valami, amire így reagáltak.
jan. 23. 09:30
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem rontott el semmit, a főnökünk egy világi fasz, mindenkivel bunkó, a munkatársaink között is van ilyen, ezért írtam, hogy más férfiak is.
jan. 23. 10:13
 18/27 anonim ***** válasza:
19%

Azért megnézném én hogy tényleg mennyire Adriana Lima típus, Magyarországon baromira nem szaladgálnak ilyen kivételesen szép nők😂

A nagyon szép nőket utálja a legtöbb férfi, mert tudják hogy soha nem lehet hozzá semmi közük

jan. 23. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:

Tehát van egy csapat bunkó, akik bunkók mindenkivel, ezzel a csajjal is. Nagy szám.

Mondjuk megeszem a kalapom, ha te valóban nő vagy és nem egy incel egy újabb burkoltan szép nő gyűlölő kérdéssel, amiben ecseteled, hogy bezzeg nekik mennyivel könnyebb.

jan. 23. 17:56
 20/27 anonim válasza:
Lehet, hogy a főnök és a kollégák nem keverik a munkát a vonzódással és a személyes dolgokkal. :)
jan. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!