Melyikkel könnyebb elhelyezkedni, és melyik a nehezebb szak?
Pont nem régiben volt egy cégnél egy ilyen teszt, amiben 98%-ban "big picture" jött ki. Mindenképpen jobb több lábon állni én szerintem, így talán a generalista.
Én úgy gondolom, hogy a műszaki m. sokkal inkább az a szak ahol ezt megkapom, és nagyobb kihívás is, viszont számomra sokkal nehezebb is lenne. Viszont az mellett se kell elmenni, hogy örökéletemben amit órán megjegyztem azt használtam fel, sose volt olyan, hogy nekem oldalakat magolni kellett volna.
Azt mondják, hogy a műszaki m. egy olyan szak, ahol ugyebár mérnöknek tanulsz, csak közgázzal kivan pluszba tömve, és ezért nehezebb - nem áll rá az agyad úgy mint egy mérnöki szakra.
Kicsit félő számomra az a tömérdek matek, fizika (főként a hő - és áramlástan), ezek mellett a jog, és a közgáz tárgyak.
De viszont a specializáció jobban érdekel a műszaki területen - minőségirányítás.
Gazdn men. szerintem egy nagyon sok ember által elvégzett szak, így talán az elhelyezkedés is nehézkesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!