Hogyan lehet elviselni egy ilyen kollégát? Hogyan lehet kezelni ezeket a helyzeteket?
Dolgozom egy projekten, ami a szakmai fejlődésemhez sokat ad, de a főnököm nyomására kezdtem most el, egyébként olyan 1-2 év múlva terveztem hozzákezdeni. Van két nálam idősebb kolléga akik vezetik a projektet, ők segítenek nekem hivatalosan. És van egy harmadik hölgy, akinek ugyan semmi köze nem lenne ehhez az egészhez, de az adatbázist amit használunk ő üzemelteti, kezeli, ezért minden adat rajta megy keresztül. Bár nélküle is tudnánk kezelni ezeket az adatokat, de ő ezt nem engedi, ragaszkodik hozzá, hogy minden rajta keresztül történjen. Ezzel nem is lenne semmi gond, illetve hálás is lennék a segítségért, viszont cserébe ilyen passzív agresszív módon főnökösködik felettem. Határidőket szab, ha nem válaszolok egy emailre azonnal, akkor akár hétvégén is felhív a magán! számomon.. számonkér, ha elmondom, hogy éppen nem haladok olyan tempóban, ahogy azt ő elvárja, akkor azt érezteti, hogy semmirekellő vagyok és motiválatlan. Egyszerűen bármilyen kontaktus vele olyan rossz, hogy legszívesebben sírni tudnék.
Egyébként emellett a két valódi projekt-vezetőm meg van velem elégedve, többször megdícsérnek...
Ilyen ez az orvosi szakma.
Valszeg simán be akarja nyúlni publikáció előtt az adataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!