Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kifognak rúgni?

Kifognak rúgni?

Figyelt kérdés

2 hét múlva jár le a próbaidőm egy cégnél

A próbaidőm alatt többször is megdícsértek, és hogy megvannak velünk elégedve( még két emberrel kezdtem rajtam kívül), viszont az utóbbi két hétben kicsit úgy érzem hogy megváltozott a légkör

Mintha a másik kettő emberrel többet foglalkoznának, nem kapok annyi feladatot mint mondjuk 3-4 héttel ezelőtt

Kicsit parázok, hogy mi van ha elküldenek

Bár gyakorlatilag végig azt hallottam eddig a cégnél hogy növekedik és ezért munkaerő bővülés is van stb stb

Szerintetek érdemes lenne felrehivnom a felettesemet és megkérdezni hogy milyen véleménnyel vannak rólam, mert tudom hogy lassan lejár a próbaidőm , és hogy megvannak e elégedve vagy ilyesmi?22/F

jan. 16. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Az is lehet hogy amikor o volt 20 eves nem volt adokedvezmeny és nem ropkodtek havonta a 650 ezres fizetesek vagy csak nem volt lehetosege tanulni mert a csaladja egy darab szar volt
jan. 17. 04:49
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Es akkor bele kell rugnia a fiatalabbakba, mert nekik jobb. :)) Meg kulonben is, az lehetetlen, hogy ez az uj kapitalista rendszed jobb... hisz regen minden jobb vooot!!
jan. 17. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Igy van legyen nekik is szar 🤣🤣🤣
jan. 17. 10:48
 14/15 A kérdező kommentje:
És az a pláne, hogy azt hallottam hogy egy fiatalnál aki már több éve ott van, és kiesik az szjabol, megemelik annyira a bruttó fizujat hogy nagyjából hasonlóan kapjon:D
jan. 17. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
A csúti O1G mindent megtesz, hogy még tovább egymásra haragítsa a társadalmi csoportokat. Gondolom a putris falujában tanulta a taktikákat, ahonnan származik... maradt volna ott.
jan. 17. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!