Kifognak rúgni?
2 hét múlva jár le a próbaidőm egy cégnél
A próbaidőm alatt többször is megdícsértek, és hogy megvannak velünk elégedve( még két emberrel kezdtem rajtam kívül), viszont az utóbbi két hétben kicsit úgy érzem hogy megváltozott a légkör
Mintha a másik kettő emberrel többet foglalkoznának, nem kapok annyi feladatot mint mondjuk 3-4 héttel ezelőtt
Kicsit parázok, hogy mi van ha elküldenek
Bár gyakorlatilag végig azt hallottam eddig a cégnél hogy növekedik és ezért munkaerő bővülés is van stb stb
Szerintetek érdemes lenne felrehivnom a felettesemet és megkérdezni hogy milyen véleménnyel vannak rólam, mert tudom hogy lassan lejár a próbaidőm , és hogy megvannak e elégedve vagy ilyesmi?22/F
Bírd ki 2 hétig, nem azért vettek fel, hogy kirúgjanak! A többieket is akarják dolgoztatni. Egyáltalán minek foglalkozol te azzal, hogy mások menny feladatot kapnak? Az nem a te dolgod! Minek várnák ki a két hetet, ha ki akarnának rúgni? Nem a légkör változott meg, hanem te rettegsz! Csináltál valamit, amivel elégedetlenek voltak? Istenem ... De megjegyzem, ha elküldenének, akkor mi van? Akkor összedől a világ?
Szörnyen szorongó vagy te is, mint itt majdnem mindenki a gyakorin! Apádnak semmi nem volt elég jó, amit csináltál, igaz? De a főnököd nem az apád!
ki fognak rúgni
meg vannak-e elégedve
Ezeket külön kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!