Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kifognak rúgni?

Kifognak rúgni?

Figyelt kérdés

2 hét múlva jár le a próbaidőm egy cégnél

A próbaidőm alatt többször is megdícsértek, és hogy megvannak velünk elégedve( még két emberrel kezdtem rajtam kívül), viszont az utóbbi két hétben kicsit úgy érzem hogy megváltozott a légkör

Mintha a másik kettő emberrel többet foglalkoznának, nem kapok annyi feladatot mint mondjuk 3-4 héttel ezelőtt

Kicsit parázok, hogy mi van ha elküldenek

Bár gyakorlatilag végig azt hallottam eddig a cégnél hogy növekedik és ezért munkaerő bővülés is van stb stb

Szerintetek érdemes lenne felrehivnom a felettesemet és megkérdezni hogy milyen véleménnyel vannak rólam, mert tudom hogy lassan lejár a próbaidőm , és hogy megvannak e elégedve vagy ilyesmi?22/F

ma 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Igen.
ma 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Igen.
ma 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Bírd ki 2 hétig, nem azért vettek fel, hogy kirúgjanak! A többieket is akarják dolgoztatni. Egyáltalán minek foglalkozol te azzal, hogy mások menny feladatot kapnak? Az nem a te dolgod! Minek várnák ki a két hetet, ha ki akarnának rúgni? Nem a légkör változott meg, hanem te rettegsz! Csináltál valamit, amivel elégedetlenek voltak? Istenem ... De megjegyzem, ha elküldenének, akkor mi van? Akkor összedől a világ?

Szörnyen szorongó vagy te is, mint itt majdnem mindenki a gyakorin! Apádnak semmi nem volt elég jó, amit csináltál, igaz? De a főnököd nem az apád!

ma 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából ez az első munkám amire azt mondom hogy korrekt a bánásmód, és a fizetés is, nettó 580, irodai munka, heti 2 home office
ma 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondtak már bármilyen kifogást? És válaszolj a szüleid nevelési stílusát firtató kérdésemre, mert kíváncsi vagyok, hogy jól tippeltem-e.
ma 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

ki fognak rúgni

meg vannak-e elégedve

Ezeket külön kell írni.

ma 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen munkaval keresel te netto 580-at 22 evesen?
ma 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!