Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Iskolába, vagy dolgozni...

Iskolába, vagy dolgozni szerettek/szerettetek járni jobban?

Figyelt kérdés
Indokokat is írhattok.

tegnapelőtt 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Általános elment, gimit nem szerettem, és igazából utólag, egyetem alatt jöttem rá, mennyire rosszul is éreztem magam a gimis osztályomban.

Az egyetemet pedig imádtam és imádom most is, mesteren, és jobban szeretem, mint dolgozni. Tanulni is imádok, az meg főleg nagyon tetszik, hogy olyan közegben vagyok, ahol nincs kibeszélés, az emberek nyitottak és közvetlenek, nincs fúrkálás, se olyan, aki érezteti/kijelenti, hogy ő jobb a többinél. Tehát a gimis osztályom ellentéte megy egyetemen, szerencsére.

Valamint az egyetemi követelmények, az ottani struktúra is olyan, ami jóval közelebb áll hozzám, mint a közoktatás, meg a munka világa.

tegnapelőtt 18:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A tanulásnál jobban semmit sem utáltam. Csak a kedvenc tsntárgyaimat tanultam meg. Most őszintén, mi értelme van 1 oldalnyi évszámot bemagolni? Ennyivel akár a telefonkönyvet is bemagoltathatták volna.

Munkámat viszont szeretem. Hasznos dolgokat csinálok, tényleg jobb lesz tőle másoknak is, magamnak is. Meg amit a 6-os is írt, nincs otthon rettegés, hogy jujj még ezt is meg azt is be kell magolni.

tegnapelőtt 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!