Januar 2-a es 3-a rendes munkanap, mindenki dolgozik altalaban?
Figyelt kérdés
#Jan.
jan. 2. 00:50
11/23 anonim válasza:
Nekem is van tavalyról öt napom, de nem engedik kivenni.
12/23 anonim válasza:
Dolgozom ma, holnap viszont nem. Nincs sok munka, így akkor csak a kollégám jön.
13/23 anonim válasza:
Minden nap nyitva vagyunk. Pont ma meg holnap nem dolgozom, de 29-től 1-ig végig dolgoztam.
14/23 anonim válasza:
Nekem alapesetben hétfőre-keddre-csütörtökre van kintlévőségi ügyintézésem és emiatt ilyen napra kiesve ünnep szabadságos meghosszabbítását nem szereti a főnöknőm. Ami teljesen érthető és egyébként jóban vagyunk, tehát nem egy zsarnok. Szilveszter napot kértem házibuli miatt, de mára jöttem.
15/23 Metionin válasza:
Hivatalosan igen, aki nem dolgozik, az szabin van.
16/23 anonim válasza:
Sokan dolgoznak ma és holnap is, azonban több olyant ismerek, aki ezt a két napot szabadság alatt otthon tölti inkább.
17/23 anonim válasza:
Írországban dolgozom, ma hivatalosan munkanap van, sokan meglepodtek mikor említettem hogy masodika is ünnep keleten.
18/23 anonim válasza:
Nem dolgozok mert akkor dolgozok amikor akarok és ma nemakarok
19/23 anonim válasza:
#17 Hol keleten? Mert Magyarországon nem ünnep 2-a. Esetleg Oroszországban ünnep van ma?
20/23 anonim válasza:
Lényegében nem ünnep, de Romániában elseje es másodika mindig szabadnap, es nem kell ledolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!