Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetnèk influencer?

Hogyan lehetnèk influencer?

Figyelt kérdés

29 eves ferfi vagyok érettségivel

Hogyan tudnék pénzt keresni az instagrammon mondjuk? Mi kell ehhez?

dec. 11. 21:45
1 2 3
 11/22 tejjelkifili ***** válasza:
75%
#10 azért ez nem teljesen szubjektív, hogy mi pazarlás mi nem. ahol emberek influenszer vidókat gyártanak és bámulnak vs másik hely, ahol valamit építenek, életproblémákat, szükségleteket oldanak meg nem ugyan ott fog tartani.
dec. 12. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:

9#

Ez csak a te meglátásod. Neked úgy látszik idő pocsékolás lenne a tartalomgyártás.

Más viszont szeretné publikálni a tehetségét és megélni belőle, amit szerintem te nem néznél jó szemmel 😁

dec. 12. 22:40
 13/22 tejjelkifili ***** válasza:
0%
#12 ez kb az a szint mint pl pókerből pénzt csinálni. semmi értéket nem hoz létre, de örülök neki, hogy megél belőle, csak kb elpazarolt idő, mert a tevékenysége eredménye a világban egy nagy nulla (azon túl, hgoy sikerült pénzt átriányítani magához másoktól). Az influenszerkedés annyival még rosszabb, hogy mások idejét is pazarolja, meg még esetleg hype termékek megvételére is buzdítja.
dec. 12. 23:00
 14/22 anonim ***** válasza:
13# Jaj de megkeseredett vagy... Szóval szerinted csak a kemény, kétkezi munka az érték, igaz? Akkor menjél kapálni, földet művelni, lehetőleg szünet nélkül. Egy tanár szerinted milyen kézzel fogható értéket hoz létre pl? Vagy egy pszichológus.. Szellemi munkakörben dolgozókat most mind minősìtetted.
dec. 12. 23:17
 15/22 tejjelkifili ***** válasza:

#14 nem vagyok egyáltalán megkeseredett. És nem mondtam, hogy kétkezi munka. A tanár érték, a pszichológus is. Bármi ami ténylegesen növeli a közösség életképességet, saját maga újratermelési erejét az egyértelműen értékteremtő. (és egy fizikai tevénység is lehet nem az) És nem lesznek szőrszálhasogatóan precíz határok, hogy mi még az és mi már nem. De azért többnyire világosan különbséget lehet tenni.

És azt sem mondom, hogy aki többre nem képes, akkor tartsa el magát valami ilyen áltevékenységgel, ha tudja. Csak van ennél tovább.

dec. 12. 23:27
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
15# Influencerek is tudnak értékes tartalmakat gyártani, pl felhívják a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra, fontos társadalmi problémákra, vagy kulturális, ismeretterjesztő tartalmat készítenek.
dec. 12. 23:31
 17/22 tejjelkifili ***** válasza:

#16 muti egyet, ahol ha nem létezne az kevésbé lenne jó, mint hogy létezik. Ami alatt azt értem, hogy megéri ráfordítani neki is ezt az időt, meg az is, hogy mennyi ideje megy el erre a többieknek is. Szerintem őrült időmennyiségek folynak el a semmibe ezekben. Én odafigyelek dolgokra, de nekem is látom telefonon, hogy mennyi a képernyőn töltött időm.

Eleve még egy normál híroldal is inkább a gáz oldalon van szerintem, mert arra optimalizálják, hogy minél több időt töltsön el az ember ott. Szóval azaz érzésem össze vissz minuszosak ezek a jelen formájukban. De pl ez vitatható.

dec. 12. 23:38
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
17# Nem tudlak meggyőzni, mert úgy látom, a saját dobozodon belül tudsz csak gondolkozni. Nem vagy nyitott az influencer témára, te eldöntötted, hogy haszontalan és kész.
dec. 12. 23:50
 19/22 tejjelkifili ***** válasza:
33%
#18 az, hogy nincsenek jó érveid nem azt jelenti, hogy én a dobozomban élek :D kértem mutass egyet, ami értékteremtő, nem teszed...
dec. 13. 00:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Mihez értesz? Miről szeretnél tartalmat csinálni? Ha csak az érdekel ami minél több pénzt hoz, akkor állj be a netszemetelők közé akik kattintás vadász hülyeségeket raknak fel. Lehetsz kinder tojás bontogató vagy hajkefével vakarhatod a mikrofont ASMR megjelölés alatt. De ha van egy hobbid, amihez jól értesz, vagy egy munkád, ami érdekes lehet, vagy mélyen ismersz egy témát, akkor hajrá, csinálj értékes tartalmat.
dec. 13. 11:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!