A főnök ignorál a közös feladatoknál évek óta. Mi a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Évközben mindenkinek megvan a maga feladata, dolgozunk ki ki a munkáját végzi. Évente párszor vannak közös projektek, amikben a főnök nekem nem ad semmiféle szerepet, lehetőséget. Már szóltam neki, hogy engem ez zavar, de mindig tagadja, hogy erről lenne szó, mármint, hogy direkt ignorálna. Max. olyan feladatot kapok, ami ilyen technikai, fizikai feladat, pl. teremrendezés. Nem vagyok béna, kreatív vagyok, jól végzem a munkámat. A csoportnak sem tesz ez jót szerintem. Nagyon frusztrált leszek ettől, úgy érzem, nem vagyok így tagja a teamnek.dec. 9. 19:46
1/4 anonim válasza:
Vagy kell az ember de finoman kiközösít, vagy nem bízik meg a munkádban.
3/4 A kérdező kommentje:
Ketteske, mit nem értettél, vagy mire alapozod, hogy nem tudok magyarul?
dec. 9. 21:53
4/4 anonim válasza:
Általában a feleslegesen okoskodókat szokták ignorálni. Bár attól is függ mennyire értelmes a főnök. Ha az okoskodók agyi szintjén van akkor pont fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!