Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen vállalkozásotok van,...

Milyen vállalkozásotok van, vagy milyet indítanátok?

Figyelt kérdés

dec. 8. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
#1 Ha nekem lenne webshoppom én is azt írnám, hogy ne indítson más.
dec. 9. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

11, indítson, aki akar 🤣 de tényleg ezt gondolom.

Amikor indítottam, kedvezőbb volt minden, kevesebb versenytárs, jobb gazdasági helyzet, plusz nyilván nem láttam bele a kihívásokba és nehézségekbe.

Most ugyanazt a webshopot nem indítanám el. Hatalmas árverseny van, koncentrálódik ez a szektor is, a kis-és közepes webshopoknak annyi, ha nem több webshopot kezelnek egyszerre. Egy kicsit olyan ez, mint a boltoknál, érződik, hogy nagyon megtört a forgalom mindenhol.

Mai fejjel, most ugyanezt a webshopot nem hiszem, hogy el tudnám indítani úgy, hogy jövedelmezővé valjon, nem tudnám felvenni a versenyt azokkal a konkurenciákkal, akik kedvezményt kapnak a gyártóknál (mint most én is).

dec. 9. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Nincs vállalkozásom, nem is értek az üzlethez és sztem amihez értek vagy amit szeretnék csinálni, az jelenleg nem kifizetődő. Max. akkor indítanék, ha lenne hozzá tőke és be tudnék nyelni esetleges kudarcokat is. Pl. szívesen indítanék személyre szabott kulturális programajánlót.
dec. 9. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Elmúltatok már 18 az építőipari munkáson kívül?

A válaszok alapján nem.

dec. 9. 15:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!