Fizikai melóhelyeken, pl gyárakban mennyire szokott gyakori lenni, hogy összeverekednek az emberek?
Figyelt kérdés
Mónika-show jelenetet rendeznek.dec. 5. 18:03
1/15 A kérdező kommentje:
Akik gyárban dolgoznak, vagy ilyesmi helyen, azok tapasztaltak ilyet?
dec. 5. 18:05
2/15 anonim válasza:
Ahol voltam ott sosem volt verekedés csak csavarhúzóval combonszúrás.
Akit megszúrnak utána fetreng nem verekszik, egyszer engem is megböktek.
Havonta jött a mentő de több ezres létszámnál több esély van a konfliktusra.
4/15 anonim válasza:
Miért hiszik itt a Gyakorin, hogy a gyárakban csak ididóta, barom, Mónika Show szökevények vannak?
5/15 anonim válasza:
Én azt se értem, hogy miért hiszik az emberek, hogy így lehet/kell megoldani nézet eltérést. Visszamegyünk a primitív ősember ösztönlény szintre. A gyár egy munkahely, ha valakivel nem értek egyet, nem beszélek vele, ha más a gond menjen a HR-hez.
6/15 anonim válasza:
Én raktárakban dolgozom és semmi nem volt, maximum szájhősködés, de normális helyeken dolgoztam mindig, a balhés alakoktól mindenhol megváltak.
8/15 anonim válasza:
Attól függően hogy nincs az emberek homlokara irva sok a mentálisan serült ember. Isten óvja azokat akik egy ilyennel összekerülnek. Mert eleg egy ilyen is a csapatban. A jó vezetés az ilyeneket eltakarítja a picsaba. Nekem is volt ilyen munkatarsam. Elmondtam a főnöknek hogy mit művel én a vegén nekem kellett mennem. Mára az a tapasztalatom hogy szó nélkül keresek másik munkát ha ilyen állattal kerülök össze.
9/15 anonim válasza:
Egyetlen 1x tapasztaltam ilyet, pedig sok emberrel dolgoztam és több gyárban is.
10/15 anonim válasza:
Gyárban ritkán, mert műszak előtt szondáztatnak. Kivágják a részeg kötekedőket.
Ismerősöm csirkefarmon verekedett. Onnét azonnal kirúgták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!