Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fizikai melóhelyeken, pl...

Fizikai melóhelyeken, pl gyárakban mennyire szokott gyakori lenni, hogy összeverekednek az emberek?

Figyelt kérdés
Mónika-show jelenetet rendeznek.

dec. 5. 18:03
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Akik gyárban dolgoznak, vagy ilyesmi helyen, azok tapasztaltak ilyet?
dec. 5. 18:05
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Ahol voltam ott sosem volt verekedés csak csavarhúzóval combonszúrás.

Akit megszúrnak utána fetreng nem verekszik, egyszer engem is megböktek.

Havonta jött a mentő de több ezres létszámnál több esély van a konfliktusra.

dec. 5. 18:23
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire.
dec. 5. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Miért hiszik itt a Gyakorin, hogy a gyárakban csak ididóta, barom, Mónika Show szökevények vannak?
dec. 5. 18:47
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Én azt se értem, hogy miért hiszik az emberek, hogy így lehet/kell megoldani nézet eltérést. Visszamegyünk a primitív ősember ösztönlény szintre. A gyár egy munkahely, ha valakivel nem értek egyet, nem beszélek vele, ha más a gond menjen a HR-hez.
dec. 5. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én raktárakban dolgozom és semmi nem volt, maximum szájhősködés, de normális helyeken dolgoztam mindig, a balhés alakoktól mindenhol megváltak.
dec. 5. 20:14
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Mint a fehér holló
dec. 6. 00:35
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Attól függően hogy nincs az emberek homlokara irva sok a mentálisan serült ember. Isten óvja azokat akik egy ilyennel összekerülnek. Mert eleg egy ilyen is a csapatban. A jó vezetés az ilyeneket eltakarítja a picsaba. Nekem is volt ilyen munkatarsam. Elmondtam a főnöknek hogy mit művel én a vegén nekem kellett mennem. Mára az a tapasztalatom hogy szó nélkül keresek másik munkát ha ilyen állattal kerülök össze.
dec. 6. 05:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyetlen 1x tapasztaltam ilyet, pedig sok emberrel dolgoztam és több gyárban is.
dec. 6. 10:13
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Gyárban ritkán, mert műszak előtt szondáztatnak. Kivágják a részeg kötekedőket.

Ismerősöm csirkefarmon verekedett. Onnét azonnal kirúgták.

dec. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!