Volt olyan osztálytársad, akivel összeverekedtél, de aztán jó barátság alakult ki köztetek?
Középiskolában egy kis banda verődött össze és azzal szórakoztak hogy piszkálnak másokat elveszik a pénzüket, megvernek másokat hobbiból.
Nekiálltak a haveromat szekálni aztán le akartam állítani őket hát jó alaposan megvertek, szépen néztek ki, fateromtól is kaptam hogy hogy hagytam magam így összeverni 8 -an voltak, hát hogy... Aztán én is képbe kerültem hamarosan. Legközelebb megvártam míg a banda vezér egyedül maradt és ment haza, na elláttam a baját. Másnap szépen nézett ki mert az arcára mentem hogy látszódjon direkt, gondoltam bemárt aztán megyek igazgató hoz hogy na mért bántottam a jótét lelket. Azt hazudta hogy az apja volt a sok egyes miatt. Többet nem mertek minket szekálni, meg hamarosan vége lett a bandának is, nem mert annyira agresszív lenni a banda "főnök". Barátság az nem lett. Próbált jópofizni de elhajtottam mindig. Akivel így összebalhézok azzal nincs haverság. Sem most sem máskor.
Több mint 20 éve volt... Atya ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!