Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan osztálytársad,...

Volt olyan osztálytársad, akivel összeverekedtél, de aztán jó barátság alakult ki köztetek?

Figyelt kérdés
Miért verekedtetek össze? Hanyadikosok voltatok? Hogyan alakult barátsággá ez a kapcsolat? Tart még a barátság? Mennyi ideje ennek?

2021. aug. 13. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolában egy kis banda verődött össze és azzal szórakoztak hogy piszkálnak másokat elveszik a pénzüket, megvernek másokat hobbiból.

Nekiálltak a haveromat szekálni aztán le akartam állítani őket hát jó alaposan megvertek, szépen néztek ki, fateromtól is kaptam hogy hogy hagytam magam így összeverni 8 -an voltak, hát hogy... Aztán én is képbe kerültem hamarosan. Legközelebb megvártam míg a banda vezér egyedül maradt és ment haza, na elláttam a baját. Másnap szépen nézett ki mert az arcára mentem hogy látszódjon direkt, gondoltam bemárt aztán megyek igazgató hoz hogy na mért bántottam a jótét lelket. Azt hazudta hogy az apja volt a sok egyes miatt. Többet nem mertek minket szekálni, meg hamarosan vége lett a bandának is, nem mert annyira agresszív lenni a banda "főnök". Barátság az nem lett. Próbált jópofizni de elhajtottam mindig. Akivel így összebalhézok azzal nincs haverság. Sem most sem máskor.

Több mint 20 éve volt... Atya ég...

2021. aug. 13. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2021. aug. 13. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Igen történt. Jól megvert egy fiú iskolás koromban. Majd hosszú évek után véletlenül az egyetemen találkoztunk. Utána összeházasodunk és van három csodás gyermekünk.
2021. aug. 13. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
59%
Nem osztálytárs volt, hanem később, fiatal felnőtt koromban történt ilyen eset. Korán elhunyt költőnkkel, Csengei Dénes jó barátommal nem indult felhőtlenül a kapcsoltunk. Ahogy ő mondta, nem tett volna jót az egészségünknek, ha éjszaka valami elhagyott utcasarkon botlunk egymásba.
2021. aug. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!