Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem ment haza előbb?

Miért nem ment haza előbb?

Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam elkéredszkedett 3 órával előbb tegnap a muszakja vége előtt mert az anyukája kórházba került ez volt este 7kor. Viszont az már 4 körül tudta hogy az anyukája a kórházban van. Amikor kérdeztem tőle hogy miért nem ment el előbb azt mondta hogy az mindegy. Egésznap szar kedve volt és meg sem szólalt amíg bent volt.

ma 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd hozzá... Vannak dolgok, amit az ember nem mond el, akkor sem, ha kérdezik.
ma 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja. Miért ilyen fontos? Lehet először csak annyit mondott az anyukája, hogy kórházban van, de ne jöjjön be, nem olyan rossz a helyzet, aztán 1-2 vizsgálat után kiderült, hogy mégis, és akkor inkább bement hozzá. Ez csak egy tipp, ha ennyire érdekel, kérdezz rá, HA olyan viszonyban vagytok.
ma 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Csak munka undorra volt.
ma 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az volt, akkor nem sírt volna, meg nem olyan aki ilyet kitalálna.
ma 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok emberbe bele van nevelve, hogy a munka az első és legfontosabb, ha beteg vagy, akkor is dolgozz, túlórázz ingyen, érj oda előbb, hogy felkészülj és dolgozz, amíg bele nem halsz. Olyan volt egyszer, hogy egy órán keresztül vagy 10x elmondta az akkori kolléganőm, hogy "jaj de kell pisilnem", de nemhogy elment volna, már én szóltam rá, hogy akkor menjél már el, de egyszerűen nem volt hajlandó két perc szünetet tartani, pedig mi múlt volna azon a két percen? Max két perccel tovább marad bent és befejezi a munkát. Vagy amikor rosszul lett egy másik volt kolléganőm, szólt, hogy hazamenne, elengedték, de másfél óráig még bent volt, dolgozgatott, pakolta a cuccait össze, stb. Én ha elengednek, ki se mondja a főnök a teljes mondatot, már az épületben sem vagyok.

Lehet a te kollégád mentalitása is ilyen. 40 fölöttiekre jellemző.

ma 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet addigra derültek ki a részletek.

Amikor annyit kapok, hogy xy kórházba került sokszor semmit sem tudni.

Azt később szokták mondani, hogy kiengedik/benntartják és akkor már tudom, hogy el kell hozni vagy kell neki dolgokat vinni.

Csak az autóbalesetes kórházba kerülés aminél mindent eldobok és rögtön megyek (vagy mikor eleve úgy kezdik menjek templom felé és vigyem az atyát).

ma 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, úgy volt vele, hogy a műszakot megpróbálja végigvinni, és esetleg majd másnapra szabit kér. De végül nem bírta, így inkább elkéredzkedett. Csak nem volt kedve neked magyarázkodni.
ma 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!