Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bolti dolgozók! Hogy telik...

Bolti dolgozók! Hogy telik egy átlagos napotok, mennyire szeretitek a munkátokat?

Figyelt kérdés
Milyen pozitívumok vannak, mik a negatívumok?

nov. 30. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Interspar. Imádom a pörgést, mindig van mit csinálnom. Alapból szárazárus vagyok. Pakolok, akciókat váltok, árváltozás, figyelek a diakokra. De ha kell beállok a húspultba, pénztarba néha áruatvétel. Online rendelés összeszedése, raktári rend. Tehát minden is. Akik letudnak vinni az életről azok a paraszt vásárlók. Szerencsére a többség normális. Én a tipikus kedves vidám pörgős eladó vagyok. Irodai munkából jöttem át. Nem bírtam az ülőmunkát. Nyilván néha kimerülök mert rengeteg a munka.
nov. 30. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagyra nőttem ezért szinte állandó jellegel enyém a raklapozás, áruátvétel és árufeltöltés.

Pénztárat nem szeretem de oda csak csúcsforgalomban kell beállnom.

Sem állva sem ülve nincs jó magasságban, végig le kell hajolom és fél óra után leszakad derekam.

Parasztokat leszámítva nincs gond de folyton odahívnak amikor valaki elkezd veszekedni, hogy kezeljem a panaszkönyvet.

Panaszkodni panaszkodnak de csak szóban, nagyon kevesen írják be mi bajuk, van aki 10-15 percig mondja a magáét.

Összességében nem rossz, fedett helyen vagyunk nem kinn az esőben-fagyban.

Nem árt egy kényelmes cipő.

nov. 30. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos napom: Felkelek hajnal 4-kor, és elkezdem gyűlölni az életemet, majd megkérdezem, hogy minek keltem én fel? Elkészülök, és elmegyek a boltba, ami 20-60 percre van tőlem, attól függ melyikbe kell mennem. Ha 6:30 helyett 6:40-re érek be, akkor sem szólhat senki. Beülök a helyemre, és megírom a dokumentációt. Végig szenvedem a 10-11 órámat, megint dokumentálok, majd kimegyek. Közben cseszeget a boltvezető, kizavarok 5 hajléktalant, mert ordítoznak, vagy hullarészegek, elmegyek az üvegvisszaváltó helyiségbe, mert azt meg kocsmának használják a csövesek, és ha lopás van, akkor rendőrt is hívok. Néha dulakodni is kell. Megszokott, hogy olyanokat ordítoznak, hogy ,,megöllek", ,,megb*szlak", stb. Közben végig hallgatom, ahogy a 40 kilós, számolni, írni és beszélni alig tudó, analfabéta kasszás kioktat engem a munkámról, én meg elküldöm őt a jó édes g*cibe, mert tudom, hogy ő már attól is sírva fakad, ha egy csöves ránézésre, nem még hogy hozzáérjen(nekem meg hozzá kell, annak érdekében, hogy ne fusson el, míg jönnek a rendőrök). Nyilván nincs ilyen mindennap, de pont elégszer van ilyen ahhoz, hogy hányingerem legyen minden reggel, mikor mennem kell dolgozni.

Amúgy boltban dolgozom, mint biztonsági őr.

Mennyi szeretem? Gyűlölöm, mint a szart, de nincs más jelenleg. Sparról van szó amúgy, és Dunántúl.

Ja, és a fizetésem is szar.

dec. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!