Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Máshol lesz céges karácsonyi...

Máshol lesz céges karácsonyi buli, találka stb?

Figyelt kérdés

Ha igen mikorra tervezik?

Nekünk Dec 12. Ennél később úgy voltunk vele, hogy nem érdemes rakni.

nov. 28. 09:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
10 : Csak nem BP, X. kerületibe?
nov. 28. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lesz, dec. 18.-án.
nov. 28. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lesz,dec.13-án.Nem megyek,sok patkány közé,főleg ha az ellenség is ott lesz.Néhány jóbaráttal meg amúgy is beszélgetek,nem kell külön céges vacsora ehhez.
nov. 29. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
11. Nem. A 19. kerületbe megyünk. :)
nov. 29. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
12: Nem értem, mi az, hogy "sajnos"? Ha nem akarsz, nem mész. Vagy talán kötelező?
nov. 29. 11:45
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

Egyik héten össznépi céges rendezvény, rá 1 hétre saját csoportos ünneplés az irodában. A cégesen az igazgató szokott beszédet tartani és egyéb kisebb program várható. A szűk körű saját esemény sokkal jobb; díszítünk, zenézünk, mindenki hoz valamit enni-inni, előző években random tombolás ajándékozás volt, nagyon sokat nevetünk. A mi csapatunk és az egész munkahelyünk egyébként is alkalmas erre.

Nálunk sem hétvégére esik, semmi baj nincs ezzel. Jobb így, mert be lehet hozni lemaradást és hétvégén nem lehetne.

nov. 29. 12:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Engem azért utáltak ki a munkahelyemről, mert leléptem egy 200 km távolságra rendezett céges buliról.

Utána olyan helyzetet teremtettek, hogy kénytelen voltam kilépni a munkahelyemről. Azt sem nézték jó szemmel, hogy nem iszom alkoholt.

dec. 11. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én épp odatartok 😭

Utálom az ilyeneket, csak mivel ez lesz az első ennél a cégnél, ezert elmegyek

dec. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!