Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új helyen kezdek, kezdtem...

Új helyen kezdek, kezdtem dolgozni. Hogyan köszönjek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy étteremben kezdtem dolgozni, eddig pár órát voltam csak próbán. Elég hangos, zenés hely, így kiabálni kellene a szakácsoknak, főnöknek is, amit vagy hallanak vagy nem. Jó pár embert még nem is ismerek, hisz azonnal beállítottak dolgozni. A közvetlen társamnak könnyű köszönni, de a többieknek nehezebb és mindenkit nem is ismerek. Ilyen esetben ordibáljam túl a hangzavart vagy fogjak kezet mindenkivel? Akiket nem ismerek kissé fura lenne, vagy esetleg intsek azoknak akiket látok és ha később összefutunk akkor köszönjek? Nem igazán tudom hogy kellene, főleg, hogy új is vagyok.
tegnap 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azoknak szoktam csak, akikkel megvan a szemkontaktus (vagy ha elmegyünk egymás mellett) és közel vannak. Senkinek nem ordibálok. Azoknak sem, akikkel jóban vagyok. Megvárom, amíg egymás mellé kerülünk. (Nem étterem, de ez lényegtelen szerintem.) Így csináltam újként meg már nem annyira újként is.
tegnap 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok azt kész. Nem kell mindenkin végigmenni.
tegnap 21:47
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es! Az a baj, korban változó és van alap zene, hétvégén élő zene, ami elég hangos, a sima az még annyira nem, azt ha köszönök egyet hangosabban talán túl lehet köszönni. Bár lehet integetni jobb, aki figyel figyel, aki nem az nem. Később meg ha látom őket lehet köszönni. Pl elmegyek mellettük vagy vmi.
tegnap 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi úgy szoktuk, ha összenézünk köszönünk, nem ordibálunk csak szájról olvasunk.

Integetést és kézfogást ki szoktuk hagyni mert szinte mindig van valami a kezünkben.

Egyik nap valakibe belebotlottam utcán, köszöntünk aztán elkezdtünk röhögni, hogy a másik is csak ránézésre köszönt, nem jött ki hang de mozgott a szánk mintha köszönnénk.

ma 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!