Ha a rendőrségnek valakit a munkahelyén kell őrízetbe vennie, és onnan bevinni, akkor azt hogy szokták csinálni?
9#
8-as vagyok.Ez a srác konkrétan engem is meglopott,csak utólag nem tudtam rábizonyítani,mindent tagadott.Szóval annyira nem tudtam sajnálni.
12: Csak tudod, akkor is ott van az az egyvalaki, akinél kiderül. És hiába ártatlan, akkor is rajta marad a bélyeg, hogy megvádolták valamivel, és a kellemetlen emlék, hogy a kollégák szeme láttára vették őrízetbe. Rosszabbik esetben el is veszti a munkahelyét.
Tudod, ha megtörténik velem valami ritka nagy sz*rság, az engem nem igazán vigasztal meg, hogy olyasmiről van szó, ami 100 emberből eggyel esik csak meg.
2006-ban történt amit írok,egy kollégámat pár tízezer forintnyi adótartozás miatt vitték el a rendőrök a munkahelyükről.
Mondták ha kifizeti mehet rögtön,a könyvelő odaadta nekem a fizetèsèt előlegben bementem a büntetés végrehajtási intézetbe,kaptam egy csekket amit postán kellett befizetni, befizettem rögtön a mellette lévő postán vittem is a lepecsételt, leszakított kis csekkrèszt (vicces már nem is emlékszem mi a neve🙂), és elengedtèk.
És a nagy okos kollégàk jöttek,hogy ilyen cinkes olyan cinkes lehetett kábítószer , lopás stb,aztán néztek ők is nagyot,hogy másnap megjelent dolgozni és ennyi miatt ekkora felhajtás volt....😁
Egy olyan emberről volt szó aki soha nem késett,nem pofázott , végezte csöndben a dolgát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!