Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a rendőrségnek valakit a...

Ha a rendőrségnek valakit a munkahelyén kell őrízetbe vennie, és onnan bevinni, akkor azt hogy szokták csinálni?

Figyelt kérdés
Tehát hogy infót kapnak valakiről, aki vád alá helyezhető egy bűncselekményben, és őrízetbe kell venni. És ekkor az illető pont dolgozik a munkahelyén. Hogy szokták csinálni? Gyakorolnak valamiféle diszkréciót vagy akár az is megeshet, hogy a kollégái szeme láttára verik bilincsbe és viszik el?

nov. 22. 10:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10: És ha később kiderül, hogy csak kompromittálták és ártatlan?
nov. 23. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
100 esetböl 99-ben nem derül ki semmi ilyen
nov. 23. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

9#

8-as vagyok.Ez a srác konkrétan engem is meglopott,csak utólag nem tudtam rábizonyítani,mindent tagadott.Szóval annyira nem tudtam sajnálni.

nov. 23. 17:31
 14/15 A kérdező kommentje:

12: Csak tudod, akkor is ott van az az egyvalaki, akinél kiderül. És hiába ártatlan, akkor is rajta marad a bélyeg, hogy megvádolták valamivel, és a kellemetlen emlék, hogy a kollégák szeme láttára vették őrízetbe. Rosszabbik esetben el is veszti a munkahelyét.

Tudod, ha megtörténik velem valami ritka nagy sz*rság, az engem nem igazán vigasztal meg, hogy olyasmiről van szó, ami 100 emberből eggyel esik csak meg.

nov. 23. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:

2006-ban történt amit írok,egy kollégámat pár tízezer forintnyi adótartozás miatt vitték el a rendőrök a munkahelyükről.

Mondták ha kifizeti mehet rögtön,a könyvelő odaadta nekem a fizetèsèt előlegben bementem a büntetés végrehajtási intézetbe,kaptam egy csekket amit postán kellett befizetni, befizettem rögtön a mellette lévő postán vittem is a lepecsételt, leszakított kis csekkrèszt (vicces már nem is emlékszem mi a neve🙂), és elengedtèk.

És a nagy okos kollégàk jöttek,hogy ilyen cinkes olyan cinkes lehetett kábítószer , lopás stb,aztán néztek ők is nagyot,hogy másnap megjelent dolgozni és ennyi miatt ekkora felhajtás volt....😁

Egy olyan emberről volt szó aki soha nem késett,nem pofázott , végezte csöndben a dolgát

nov. 25. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!