Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon nagy dilemma előtt állok.

Úgy érzem teljesen ki készülök, nagyon rosszul érzem magam minden egyes nap,amikor dolgozni jövök és most is könnyezve írom ki ezt a kérdést. Minden jó volt azelőtt,amikor még nem volt másik beosztás.

A jelenlegi helyzetben mindkét kolléga elég rossz módon viselkedik velem. Én nő vagyok, ők két férfi.

Az egyik nagyon ocsmány módon beszél velem már hónapok óta és már meg is lökött. A következőkben alkalomnál szólok a főnöknek.

A másikat barátomnak tartottam,de el kezdett velem szívózni . Semmi nem tetszik neki , hol ebbe ,hol abba köt bele.

Fontos a pénzt,mert szegény család vagyunk....

Mit tennétek a helyemben?

Nem mártírkodni akarok,de tényleg nem ártottam nekik és sokszor volt amelyiknek tartottam is a hátam

Fontos, hogy legyen pénz itt a tél,fa kell ,de a lelki világom nagyon rossz...

tegnap 23:24
 1/8 anonim válasza:
100%
Próbáltad már megbeszélni velük, miért ilyen pöcsök? Ha a barátodnak hitt kollégád látta, hogy a másik hogy bánik veled, simán felvette a mintáját, ahelyett, hogy kiállt volna melletted. Itt három lehetőséged van: amit írtam, vagy ignorálod őket teljesen (és az erőszakot jelented - sőt, ha ők g*cik, átmehetsz te is fúrkálóba), vagy keresel a szabadidődben egy másik munkahelyet és ha megvan, a kialakult helyzet miatt megpróbálsz mielőbb dobbantani oda. Kitartás! Én is hasonló szituban vagyok, de elkezdtem megsorozni a kollégákat, azóta jelentősen csökkent az arcméretük...
tegnap 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézzél másik munkahelyet. Az a baj, hogy nem vagy képes kiállni magadért. Normál esetben az emberrel nem beszélnek úgy, mint a kutyával, mert csak egyszer próbálhatják meg, mert az illető nem hagyja. Mennyire vagytok összezárva? Nem lehet távolabb menni vagy más beosztásba?
tegnap 23:53
 3/8 anonim válasza:
Bsszál neki egy pofont legközelebb ha lökdös. Szólj a főnöknek, hogy ezekkel nem lehet együtt dolgozni, mert állat módjára viselkednek.
tegnap 23:57
 4/8 A kérdező kommentje:
24 órába vagyunk együtt...
tegnap 23:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A legrosszabbul az esik, hogy a barátomnak hitt ember hogy furkálódik,mintha a munkámban keresné a hibát...Ezt megcsináltad? Miért nem úgy van ahogy én szoktam?

Kb ezek...

ma 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem a barátod. Nem tudod máshova kérni magad? Milyen munka ez, ami 24 órás?
ma 00:17
 7/8 anonim válasza:
Legkésőbb az első fizikai atrocitásnál írásos panaszt kellett volna tenni a munkaügyi osztályon. Még mindig nem késő. És beleveheted a furkálódó furkót is a probléma előadásába. Legjobb, ha legalább egy esetet lát más is.
ma 01:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Magyarországon milyen lehetőségei vannak erre a munkavállalónak, de Ausztriában barátnőm simán kiperelt 2 x 9000 eurót munkahelyi zaklatás miatt két csávóból.
ma 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!