Mit csinálnátok a helyemben?
Sziasztok!
Nagyon nagy dilemma előtt állok.
Úgy érzem teljesen ki készülök, nagyon rosszul érzem magam minden egyes nap,amikor dolgozni jövök és most is könnyezve írom ki ezt a kérdést. Minden jó volt azelőtt,amikor még nem volt másik beosztás.
A jelenlegi helyzetben mindkét kolléga elég rossz módon viselkedik velem. Én nő vagyok, ők két férfi.
Az egyik nagyon ocsmány módon beszél velem már hónapok óta és már meg is lökött. A következőkben alkalomnál szólok a főnöknek.
A másikat barátomnak tartottam,de el kezdett velem szívózni . Semmi nem tetszik neki , hol ebbe ,hol abba köt bele.
Fontos a pénzt,mert szegény család vagyunk....
Mit tennétek a helyemben?
Nem mártírkodni akarok,de tényleg nem ártottam nekik és sokszor volt amelyiknek tartottam is a hátam
Fontos, hogy legyen pénz itt a tél,fa kell ,de a lelki világom nagyon rossz...
Köszönöm a válaszokat! A legrosszabbul az esik, hogy a barátomnak hitt ember hogy furkálódik,mintha a munkámban keresné a hibát...Ezt megcsináltad? Miért nem úgy van ahogy én szoktam?
Kb ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!