Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miből érzi meg az ember, hogy...

Miből érzi meg az ember, hogy a munkahelyen ahol dolgozik nem fogadták be?

Figyelt kérdés

Elkezdett dolgozni egy új munkahelyen.

Mikor-mennyi idő amég kiderül, hogy nem fogadnak be?

Honnan tudod? Milyen egyértelmű jeleket érzel, hogy nem nyerted el a munkatársaid szimpátiáját? Mennyi "türelmi" időt adsz magadnak, és nekik hogy változzanak a nézeteik veled szemben.

Mikor látod be saját magadnak, hogy ha ennyi idő alatt nem sikerült befogadniuk, akkor már igazábol sosem fognak?

nov. 20. 18:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Alád tesznek, nem beszélgetnek veled, olyan dolgot kitalálnak ami nincs..most ezért hagytam ott a munkámat...
nov. 20. 18:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Degradálnak, alázva beszépnek veled pl jaj hagyjá már ezzel(mintha hulyeséget mondanál/kérdeznél), vagy tanácsolják pl hogy szedd össze magad mintha vmi béna tökfej lennél, a legapróbb semmiféle hibád felfújják nagydobra, mindig kapnak azon ha van rajtad támadási felület, hátad mögött kibeszélnek és negatívan stb
nov. 20. 18:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Pl. abból, hogy ez a kérdés felmerül benne....

Az ember érzi azt, ha nem szeretik.

Nem beszélgetnek vele, lehurrogják, ha ő beszélne vagy elutasítják a kezdeményezéseit, nem hallgatják végig, levegőnek nézik, vagy állandóan piszkálják, megjegyzéseket tesznek rá, kibeszélik, gátolják és keresztbe tesznek neki a munkavégzésben is, hogy hibát csináljon, befeketítik a főnök és a kollégák előtt is, és minden alkalmat megragadnak arra, hogy neki rossz legyen.

Van, hogy az ember már az első héten megtapasztalja ezt, de akár már a legelső napon is szembesülhet azzal, hogy a többieknek ő nem szimpi akármit csinál és nincsenek egy hullámhosszon vagy egy szinten.

Akkor pedig hiába erőlködik.

nov. 20. 18:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam például semmi se jön jól ki,ha próbálok nyitott lenni az se ha bezárkózok , nyilván az a legrosszabb.

De igen az imént felsoroltak...

Sz@rkavaràsok...

nov. 20. 18:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egy külön munkahelyi lány Messenger csoport, amibe több, mint másfél éve nem vették be. Öten vagyunk lányok...

A főnök asszonytól állandóan azt hallgatom, h mindenkivel bunkó vagy és lekezelő, holott időm sincs beszélgetni, mert három pasi helyett dolgozom😂😂 Megfenyegetett, h kirúg, mert megbántottam az egyik új kedvencét. Persze, amikor az üzlet vezető megtudta kiosztotta, de már mindegy, beadtam a felmondásom. Emiatt is lecseszték. 😂😂

nov. 20. 19:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Abból hogy az a két rosszindulatú picsa annyira jól megtalálta egymást, hogy elkezdtek rólam pletykálni, kibeszélni, szidni a hátam mögött, beszólogatni, hülyének nézni. Egyértelmű volt. Amikor felmondtam (leginkább miattuk), akkor a nagyobb főnök is odajött, hogy tudja, hogy miattuk és sajnálja.
nov. 21. 06:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
5. Nálunk is van Messenger csoport amiben mindenki benne van csak én nem, egy éve dolgozom itt :D Szarul esik, mert azért szerintem már próbaidő után vagyok annyira tagja a csapatnak, hogy ne rekesszenek ki, meg ott beszélik meg a fontos dolgokat, és sokat beszélnek is a csoportról, XY olvastad a csoportot? Na várj ezt megírom a csoportba... Blablabla.
nov. 21. 06:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész szabira, azután bemész dolgozni, a viselkedésükön fogod észrevenni. Vártak vissza? Nem?
nov. 21. 07:38
 9/20 A kérdező kommentje:
Eddig a 8 hozzászólásból minden passzol.
nov. 21. 07:43
 10/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kérdező, ha ismerősök a szituációk. Sztem gyorsan keress másik munkahelyet, mert tönkre fog téged tenni lelkileg és testileg is.
nov. 21. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!