Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket is zavarna vagy csak...

Titeket is zavarna vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Párommal egy helyen dolgozunk. A szakácsok elég érdekesek, folyamatosan megjegyzéseket tesznek a lány dolgozókra, köztük rám is. 2 munkatársam is mondta, hogy inkább be se megy ebédet kérni, mert kellemetlenül érzi magát.Rám is folyamatosan olyanokat, hogy hízzak, mert nem áll jól, mikor ide jöttem milyen jó voltam és hasonló megjegyzéseket.

ma 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak te reagálod túl
ma 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt is fejtsd ki miért. Gondolom fiú vagy. Nők véleménye érdekelne.
ma 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

mifelenk a mobbingot szarul türi a vezetöseg...

elsö körben jeleznem a konyha vezetöjenel, hogy ez mär 20 eve nem cool, es ha folytatodik akkor a következmenyekkel szämolnia kell, ha nincs vältozäs akkor a vezetöseggel kell leülni beszelni erröl. Ha a vezetöseg szarik rä, akkor välaszthatsz hogy mesz toväbb, de akkor a munkaügynel illik jelezni a problemät egy feljelentes kisereteben.

En mär nem tudom hogy otthon ennek mi a menete mert 2 evtizede nem ott elek, de en tuti kibasznek a szakäcsokkal addig meg nem vältoznak...

ma 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagálod túl, jelezd a vezetőség felé vagy az illetékeseknek.

Nőként írom és rohadtul zavaró tud lenni, hogy folyton a külsőmön lovagolnak, akár pozitív, negatív. Ugyanolyan kolléga vagy te is, mint a férfi társaid, ha Őket érné ilyesféle atrocitás, akkor Ők is szót emelhetnének (emelnének is, ne félj) nyugodtan. (más kérdés, hogy ilyen nem igen éri a másik nemet)

Megjegyzés még, hogy gondolom nem tökéletes testű és hátterű “férfiak” szólnak be, hogy hogyan kéne kinézned. Mielőtt még valaki félre akarná érteni, ha tökéletes pasik lennének se lenne joguk ehhez. 😌

ma 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy párom apja a vezetőség, es neki ez a szakács jo ismerőse. (ez a Szakács a fo sef, de igazából mindkét szakács igy viselkedik). A párom se ért meg, mindig az a válasza mikor megkérem, hogy kérjen nekem ebedet, hogy kicsit lehetnek talpraesettebb. Pedig elmondtam mi a bajom.

Mikor idekerultem az apukaja mondta, hogy biztos lesznek olyanok, akik megpróbálnak kikezdeni, de ne foglalkozzak velük.

Ha pletykálnak vagy hasonló, az nem érdekel. De mikor a kineztemre tesznek megjegyzést, meg hasonló sze*ista kifejezéseket meg az étvágyam is elmegy.

ma 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
22 eves lány vagyok, ok pedig 50 pluszos emberek.
ma 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos hát...

Ez a fajta viselkedés a legkevésbé sem elfogadható. Egyrészt: ez egy munkahely, és a testi adottságok egyrészt nem tartoznak a munkahelyre, másrészt meg mélyen személyes dolog, másnak semmi köze hozzá.

A szexista, szinte már verbálisan zaklató viselkedés meg semmilyen körülmények között nem engedhető meg.

Amúgy meg elgondolkoznék a helyedben nem csak azon, hogy a megfelelő helyen dolgozol-e, de azon is, hogy a megfelelő emebr mellett vagy-e.

Tök mindegy, hogy ki a főnök, az ő felelősége, hogy az alkalmazottakat ne érje abúzus. Az nem megoldás, hogy "ne foglalkozz velük". Neki kellene a sarkára állni, és megmondani a szakácsnak, tök mindegy, hogy haver, protekciós, akárki, hogy vagy megtanul kuturáltan viselkedni, és nem úgy, mint egy kanos értelmi fogyatékos, vagy pedig más fog főzni helyette.

"Párod" meg egy velük felettébb egy húron pendülő bunkó. Nulla empátiával, és a legkisebb mértékben sem tekinthető párodnak. Tényleg, mi a francért vagy még vele??

ma 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!