Gyárakban dolgozni milyen? Nem az igazgatóra, könyvelőkre, mérnökökre gondoltam. Az átlag gyári munkára. Sokan pejoratívan írnak ezekről, de szerintem ők sosem próbálták.
Figyelt kérdés
Az audinál vagy a mercinél sem rossz dolgozni állítólag.
Tapasztalatok érdekelnének, akik esetleg dolgoztak is ilyen helyen.
ma 12:37
1/7 anonim válasza:
En no kent dolgozok egy futto es hutto berendezesbe csoveket gyarto cegnel, es nagyon szeretem. Pedig elotte egy even keresztul spekulaltam rajta hogy mi legyen, mert en is csak a rosszat hallottam a gyari munkarol. Ennek ellenere nagyon szeretem. Nem monoton munka, de kemenyen kell dolgozni a penzert, ami viszont nagyon jo ahhoz kepest hogy no vagyok. Ha uj munkahelyet kene valasztanom biztos gyari munkat keresnek megint. Az ilyen munkahoz szerintem kell egy kicsit hogy az ember ilyen beallitottsagu is legyen. En mindig is jobban szerettem a fizikai munkat es jobban erzem magam ha tudom hogy azert a penzert amit kapok tenyleg kemenyen meg is dolgoztam. Nem vagyok maszkulin egyebkent, csak ilyen a termeszetem. El sem tudnam kepzelni magam egy irodaban
2/7 anonim válasza:
"Sokan pejoratívan írnak ezekről, de szerintem ők sosem próbálták."
Én csináltam diákként, végig dolgoztam gyárban több nyarat és pont azért mondom, hogy soha többet. Lélektelen rabszolgamunka.
3/7 anonim válasza:
Én csak láttam ilyet az Audiban. Még nézni is iszonyú volt. Minden mozdulatnak pontosan optimálisnak kellett lennie, még arra sem volt ideje, hogy a homlokát megtörölje, vagy oldalt pillantson.
Szó szerint úgy dolgoznak, mint egy gép.
Nyilván ez a szalag melletti munka. Ami nem szalag melletti, arról el tudom képzelni, hogy jobb.
4/7 A kérdező kommentje:
"Lélektelen rabszolgamunka"
Ilyen érzés sok irodai munkánál is kialakulhat.
ma 13:09
5/7 anonim válasza:
Én dolgoztam gyárban, valóban elég lélekölő. Nem próbálnám többet.. Hasonló robotmunka, mint ami a gyorséttermeknél van.
7/7 anonim válasza:
Minden gyár más és más. A jelenlegi helyen laza a meló, jok a körülmények, de voltam olyan helyenn ahova tenyleg csak akkor mennék vissza ha már 2 napja nem ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!