Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha egy kolléganőmmel órákig beszélgetünk minden nap messengeren? (Többi lent).

Figyelt kérdés
Tudja rólam, hogy a saját nememhez vonzódom, ő is keres folyamatosan, az iskolában is többször ott maradunk plusz messengeren napi több óra. Férje, három gyereke van. Azt mondta, hogy ő nővel soha nem tudna romantikus kapcsolatra lépni...De akkor miért beszél velem ennyit család mellett? Gyerekei: 10, 13, 16 évesek...

ma 00:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom...barátkozik talán?
ma 01:52
 2/11 anonim válasza:
55%
✂️✂️
ma 02:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Valszeg nincs kivel. Nincs más lelkiszemetese.
ma 05:44
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem érdekesnek tart, veszélytelennek rá nézve - tehát, hogy nem nyomulsz rá -, így tartja egy férfival a kapcsolatot, mert neki szükséges, hogy legyen férfi ismerőse is.

Szerintem.

ma 07:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nő a kérdező.

Kérdező, barátnőjének tart. Vannak ilyen szóf.só emberek. Ne képzelj bele többet.

ma 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nincsenek barátai és jól esik, hogy valaki meghallgat.
ma 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális emberekkel beszélgetni... 🥱
ma 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is órákat irkálok minden nap a barátnőmmel. Itt veled van a gond olyan szempontból, hogy mivel vonzódsz hozzá, bele akarod magyarázni, hogy ez kölcsönös.
ma 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Ollózni akar
ma 08:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahogy a 9-es írja. Azt akarod hallani, hogy mégis bevállalna téged.

Javaslatom, ha valaha is akarsz bármilyen kapcsolatot akkor az illetőnél egyenesen kérdezz rá. A gyakoris közeg nem ismeri más emberek fejét.

ma 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!