Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai adminisztrációs munkáho...

Irodai adminisztrációs munkához milyen végzettség kell legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

29 éves vagyok, és nagyon szeretnék irodai adminisztrációs munkát csinálni excelben meg hasonló alkalmazásokban. Viszont sajnos csak érettségim van, meg mellette tanfolyamon tanultam adatrögzítést alap szinten Excel táblázat.

Kicsit el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy be lehet e kerülni ennyivel vagy nem?

A fizetés nem számít annyira inkább egy kényelmes munka legyen amit szeretnék csinálni.

29f

nov. 17. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
7 év tapasztalattal, idegennyelv ismerettel is elutasítanak, mivel nincsenek ismerőseim, akik beajánljanak :(
nov. 17. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:

#10 vagyok: Az ilyen munkákat miniszter feleségek, gyerekek - saját lábon állóknak tartják fenn. Te mint halandó l, állásinterjún elvétve fogsz akadni, az meg h. fel is vegyenek kb. 0 esélyes...

Inkább keress valami jól fizető szakmunkát, ahol nem kell megszakadni.

nov. 17. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Néha megvan az h. két állást hirdetnek egymás után (ld. kozigallas), BFKH két állást hirdet: egy jogászt, akivel szemben semmilyen feltetel nincs - ásványi anyag minősítő területre osztályvezetői besorolassal, ill. egy BSC geológust, nyelvizsalgával, min. 5 éves gyakorlattal referensnek.

Ekkor biztos lehetsz benne, hogy van egy csókos aki osztályvezető lesz, de kell egy olyan is aki ért is ehhez és érdemben dolgozni is fog....erre keresnek egy csicskát minimálbérre....na ez leszel te.

nov. 17. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem érettségim van csak és dolgoztam már adminisztrátorként is. Ez volt a trükköm: jártam egyetemre, amit végül otthagytam, de diákmunkára felvettek könnyen admin területre. Így szereztem tapasztalatot. Aztán emiatt vettek fel rendes állásokra is, ahol adminisztráltam. Budapesti vagyok, ha számít. Ma már kb 9 év tapasztalatom van a területen. Most épp nem ebben vagyok, de tervezek visszatérni. Amúgy ha Professionon keresel a részletes keresőben, akkor megadhatod, hogy csak érettségid van és nincs nyelvtudásod. Nekem tapasztalattal kb 200-at kiad. Tapasztalat nélkül ez biztos kevesebb, de nem lehetetlen.
nov. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!