Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Külföldön étterem nyitásakor,...

Külföldön étterem nyitásakor, kell e szakács szakma?

Figyelt kérdés
Lengyelországba szeretnénk vállalkozást nyitni egy kis éttermet, ott feltétel hozzá a szakma megléte, ha én dolgoznék a konyhán és nem vennék fel erre másik embert ?

nov. 16. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Van rá feleslegbe kb...100 millió forintod?
nov. 17. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért kellene annyi?
nov. 17. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Magyarországon sem olcsó saját éttermet nyitni, de külföldön aztán meg pláne. Bocsánat, de mit hittél hogy majd pár millió forintból össze fog jönni?! Akkor te lennél egyben a szakács és tulajdonos is, ami azt jelenti hogy naponta ott fogsz dolgozni, reggeltől-estig.

Milyen környéken lenne az étterem, milyen kajákat csinálnál, magyar vagy lengyel??? Engedélyek kérése, stb.....


Jól át gondoltad te ezt???

nov. 17. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!