Külföldön étterem nyitásakor, kell e szakács szakma?
Figyelt kérdés
Lengyelországba szeretnénk vállalkozást nyitni egy kis éttermet, ott feltétel hozzá a szakma megléte, ha én dolgoznék a konyhán és nem vennék fel erre másik embert ?nov. 16. 10:48
1/3 anonim válasza:
Van rá feleslegbe kb...100 millió forintod?
2/3 A kérdező kommentje:
Miért kellene annyi?
nov. 17. 13:57
3/3 anonim válasza:
Magyarországon sem olcsó saját éttermet nyitni, de külföldön aztán meg pláne. Bocsánat, de mit hittél hogy majd pár millió forintból össze fog jönni?! Akkor te lennél egyben a szakács és tulajdonos is, ami azt jelenti hogy naponta ott fogsz dolgozni, reggeltől-estig.
Milyen környéken lenne az étterem, milyen kajákat csinálnál, magyar vagy lengyel??? Engedélyek kérése, stb.....
Jól át gondoltad te ezt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!