Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahelyen kiderül első...

Új munkahelyen kiderül első nap, hogy nehéz fizikai munka, a kollégák ki vannak gyúrva, én meg még sokkal erőtlenebb, vékonyabb vagyok és szemétkednek ez miatt. Munka tetszene, de hogy vegyem fel velük a versenyt ?

Figyelt kérdés
nov. 14. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha ott maradsz majd megizmosodsz te is.
nov. 14. 09:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Állásinterjún azt mondták, hogy nem nehéz fizikai munka lesz. Erre kiderül már első munkanapon, hogy nehéz fizikai munka is lesz, szinte naponta. Nekem idő erre felkészülni, mert tetszene a munka, de idő míg felgyúrom magam a feladatokhoz, már edzőt is kerestem, járok edzésekre rendszeresen. Természetesen itt azonnal, már emelni kell amit mondanak.
nov. 14. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Ezt nem értem, nem tudtad hova és milyen pozícióra hogy az első napodon derült ki hogy fizikai munka?

Amúgy nem csak az bírhatja jól akinej 60as karja van, hamar bele fogsz rázódni, esetleg járj el edzeni

nov. 14. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
3-as vagyok, bocs még nem láttam a válaszod amikor megírtam a kommentem
nov. 14. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem a kérdező kellene izmosabb legyen, hanem ezt a birka mentalitast megvaltoztatni.

Ahol dolgozom kb tilos nagy, nehez dolgokat emelni, pedig lenne mit. Lenyegtelen hogy ki vagy gyúrva vagy épp hálni jár beléd a lélek, a 25 kilora már azt javasolják hogy 2 ember cipelje.

Erdekes modon hátfájos ember is kevesebb van...

nov. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!