A munkahelyeden hogy tartják a születésnapokat, névnapokat, a főnök megköszönt, van kisebb ajándék, csoki stb., esetleg buli?
Figyelt kérdés
tegnap 11:23
11/16 anonim válasza:
Jesszus, ha ennyire felháborít hogy valaki hozzád szól, akkor többet nem teszem. Atyaég.
12/16 anonim válasza:
Bár nem kötelező, de azért valamennyire elvárt, hogy mindenki szülinapjára adunk vásárlási utalványt 15k értékben, ha kerek a szülinap, akkor van az 20 is. Ebbe mindenkinek bele kell fizetnie. Örültem, amikor nekem adtak ajándékot, de azért na, évente többször erre kibaszni két ezreket azért nem olyan jó buli nekem :D
13/16 anonim válasza:
Nálunk az előző munkahelyen csak a kerek születésnapok voltak megünnepelve, olyankor hozott a főnök egy egész tortát, körbeültük, megettük. Az jófejség volt a főnöktől. Sőt, én akkor is kaptam tortát, amikor felmondtam és az utolsó napomat töltöttem. Lehet, hogy azért ünnepeltek, mert megszabadultak tőlem 😂
15/16 anonim válasza:
Szerencsére már kezd nálunk kikopni ez az ünneplősdi. Régen szedtünk közös pénzt, az ünnepeltnek vettünk valamit, cserébe ő hozott sok sütit meg üdítőt. Aztán a pénzszedősdi elmaradt. Most az hoz valami sütit vagy fagyit aki éppen ünnepelt, de már ez is kezd megszűnni.
Amúgy én úgy vagyok vele, a születéssnapom magánügy, nem akarom a munkahelyemen ünnepelni.
16/16 anonim válasza:
Már miért is lenne kötelező elem? :D az év se kötelező, az érettségi évéből kb ki lehet számolni. Elérhetőség(ek) és néven kívül semmilyen személyes adat nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!